Ένοχο για βιασμό έκρινε δικαστήριο της Ιρλανδίας τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ που καλείται να πληρώσει αποζημίωση 248.000 δολαρίων.
Η Νικίτα Χαντς μήνυσε τον πρωταθλητή του UFC για βιασμό και ξυλοδαρμό που υπέστη τον Δεκέμβριο του 2018 σε ξενοδοχείο του Δουβλίνου, ζητώντας αποζημίωση.
Το δικαστήριο μετά από διαβούλευση έξι ωρών και 10 λεπτών ανάμεσα στους ενόρκους, ανακοίνωσε πως ο ΜακΓκρέγκορ θα πληρώσει αποζημίωση 248.000 δολαρίων.
Ο αθλητής έχει καταθέσει στο δικαστήριο πως δεν βίασε την Χαντς, υποστηρίζοντας πως είχαν συναινετική σεξουαλική επαφή στο ξενοδοχείο Beacon Hotel. Αρνήθηκε επίσης ότι χτύπησε την ενάγουσα.
Ακούγοντας την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κούνησε καταφατικά το κεφάλι του και η Νικίτα Χαντς έκλαψε, σύμφωνα με την Daily Mail.
H Νικίτα κατηγόρησε για κακοποίηση και τον Τζέιμς Λόρενς, φίλο του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ωστόσο το δικαστήριο τον έκρινε αθώο.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας