Ο ηγέτης της Τσετσενίας και στενός σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν, Ραμζάν Καντίροφ, αποφάσισε να κάνει… κάμψεις μετά το τέλος συνάντησης.
Το βίντεο δείχνει τον Καντίροφ να πιάνει δύο καρέκλες και να κάνει κάμψεις μετά το τέλος της άτυπης συνάντησης που είχε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τον πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κατά τη σύνοδο των BRICS.
Μετά από μερικές κάμψεις, ο Καντίροφ κοίταξε γύρω του για να διαπιστώσει αν τον έβλεπαν. Αλλά κανείς, συμπεριλαμβανομένου του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος ήταν επίσης παρών, δεν φάνηκε να δίνει σημασία στον Καντίροφ.
Το βίντεο έρχεται σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Ραμζάν Καντίροφ να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Υπενθυμίζεται πως είχε δημοσιεύσει βίντεο στο οποίο έκανε γυμναστική και το «έντυσε» με μουσική για να αποδείξει πως είναι υγιής.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.