Συνολικά 296 μετανάστες και πρόσφυγες έφτασαν στο νησί της Λαμπεντούζατην περασμένη νύχτα.
Παράλληλα, κατά την χθεσινή ημέρα, οι αφίξεις, στο μικρό αυτό νησί νότια της Σικελίας, ήταν 487.
Μέρος των μεταναστών και προσφύγων εντοπίσθηκε και διασώθηκε από ταχύπλοα της Frontex, της Ιταλικής Οικονομικής Αστυνομίας και της Ακτοφυλακής. Το ιταλικό ανθρωπιστικό πλοίο Mare Ionio, επίσης, διέσωσε άλλους 58 ανθρώπους, οι οποίοι επέβαιναν σε πλοιάριο το οποίο έπλεε ακυβέρνητο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των διασωθέντων, τα περισσότερα πλεούμενα είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους από το Σφαξ της Τυνησίας και από την Ζουάρα και την Σαμπράτα της Λιβύης.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.