Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάςδήλωσε σήμερα ότι οι Ισραηλινοί όμηροι που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας είναι σε «πολύ δύσκολη» κατάσταση, έναν χρόνο μετά την απαγωγή τους κατά τη διάρκεια της επίθεσης του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος εναντίον του Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου.
«Λέμε (στους Ισραηλινούς) ότι θα μπορούσατε να είχατε πάρει πίσω όλους τους ομήρους σας ζωντανούς πριν από έναν χρόνο, η κατάσταση των εναπομεινάντων ομήρων, η ψυχολογική τους κατάσταση και η υγεία τους, έχει γίνει πολύ "δύσκολη"», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς, ο Αμπού Ομπέιντα, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που μεταδόθηκε από το παλαιστινιακό κίνημα.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.