Ακόμη μία ισραηλινή επίθεση καταγράφηκε στον Λίβανο, εν μέσω της συνεχιζόμενης ανταλλαγής πυρών ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Τουλάχιστον 49 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από τα σφοδρά ισραηλινά πλήγματα στον νότιο και ανατολικό Λίβανο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.
Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι πραγματοποίησε περίπου 120 πλήγματα «ευρείας κλίμακας» με στόχο «μέλη της Χεζμπολάχ» σήμερα.
«Από τις επιδρομές του ισραηλινού στρατού στην Μπααλμπέκ-Χερμέλ σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι και 47 τραυματίστηκαν», σύμφωνα με τον προσωρινό απολογισμό του υπουργείου.
Το λιβανέζικο πρακτορείο ANI μετέδωσε ότι συνοικίες της πόλης Μπααλμπέκ, της κυριότερης πόλης στην Μπεκάα, και τα χωριά στα ανατολικά της μπήκαν στο στόχαστρο 15 αεροπορικών βομβαρδισμών σήμερα.
Στην κοιλάδα Μπεκάα, σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι από ισραηλινή επίθεση στο Τζουμπ Τζενίν.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν κοντά στην Σάιντα, την κυριότερη πόλη του νοτίου Λιβάνου. Το ANI ανέφερε ότι το πλήγμα είχε ως στόχο ένα κτίριο σε αυτήν τη ζώνη.
Νωρίτερα, το υπουργείο ανακοίνωσε ότι 14 διασώστες σκοτώθηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στα προπύργια της Χεζμπολάχ τις δύο τελευταίες ημέρες.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.