Ακόμη και νεκρός φαίνεται ότι διχάζει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, το όνομα του οποίου έχει καταστεί επίκεντρο διαμάχης μεταξύ του Μιλάνο και της ιταλικής κυβέρνησης.
Οι δημοτικές αρχές του Μιλάνου ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν, κατόπιν ψηφοφορίας να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, κατά της κυβερνητικής απόφασης να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος πρώην πρωθυπουργού και μεγιστάνα των μίντια στο αεροδρόμιο Μαλπένσα του Μιλάνου.
Η προσφυγή θα κατατεθεί από κοινού με τους άλλους δήμους γύρω από το Μαλπένσα, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος του Μιλάνου Τζουζέπε Σάλα. Τα δημοτικά συμβούλια θα προσφύγουν στο περιφερειακό διοικητικό δικαστήριο της Λομβαρδίας (TAR) πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα.
Η απόφαση ανακοινώθηκε τον Ιούλιο από το υπουργείο Μεταφορών, προκαλώντας έντονες επικρίσεις από τον Σάλα αλλά και αριστερά κόμματα.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.