Τουλάχιστον 41.455 Παλαιστίνιοιέχουν σκοτωθεί και 95.878 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.
Τις τελευταίες 24 ώρες, τουλάχιστον 24 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Εν τω μεταξύ, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον επτά ανθρώπους σε σχολείο, όπου έχουν βρει καταφύγιο εκτοπισμένες οικογένειες στην πόλη της Γάζας.
Την πληροφορία μετέδωσαν Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι στον τομέα της υγείας. Ο ισραηλινός στρατός από την πλευρά του υποστηρίζει ότι στόχευε μαχητές που επιχειρούσαν μέσα από το συγκρότημα.
Το πλήγμα εναντίον του σχολείου Καφρ Κάσεμ έγινε γύρω στις 11 το πρωί (τοπική ώρα), είπαν οι αξιωματούχοι.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας