Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά κατά μήκος αυτοκινητοδρόμου στο Κεντάκι, ανακοίνωσαν οι αρχές της πολιτείας αυτής των ΗΠΑ, τονίζοντας πως ο δράστης δεν έχει συλληφθεί ακόμη.
Τέσσερις ως έξι άνθρωποι χτυπήθηκαν από σφαίρες, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πολιτεία, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για την κατάστασή τους. Τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ανέφερε ότι υπάρχουν «σοβαρά τραυματίες» πάντως δεν έχει καταγραφεί θάνατος σε αυτό το στάδιο.
Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν 32χρονο, τον Τζόζεφ Κάουτς, που θεωρούν ύποπτο για την επίθεση. Τον χαρακτηρίζουν «οπλισμένο και επικίνδυνο».
Η νέα επίθεση ενόπλου εξαπολύθηκε στην κομητεία Λόρελ, περίπου 145 χιλιόμετρα νότια της πόλης Λέξιγκτον, κατά μήκος του Διαπολιτειακού 75, μεγάλου αυτοκινητοδρόμου βορρά/νότου που διασχίζει τις μισές ΗΠΑ.
Τμήμα του αυτοκινητοδρόμου έκλεισε και στις δυο κατευθύνσεις.
Το περιστατικό άρχισε να εκτυλίσσεται λίγο πριν από τις 18:00 (τοπική ώρα· περί τη 01:00 ώρα Ελλάδας), όταν αστυνομικοί κλήθηκαν στην περιοχή εξαιτίας τηλεφωνικών καταγγελιών πως οχήματα δέχθηκαν πυρά στον αυτοκινητόδρομο.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.