O πρίγκιπας Καρλ Φιλίπ της Σουηδίας και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Σοφία πρόκειται να καλωσορίσουν σε λίγους μήνες το τέταρτο παιδί τους, σύμφωνα με το σουηδικό παλάτι.
Το ζευγάρι που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2015 έχει ήδη τρεις γιους, τον πρίγκιπα Alexander (2016), τον πρίγκιπα Gabriel (2017) και τον πρίγκιπα Julian (2021).
«Ο πρίγκιπας Καρλ Φίλιπ και η πριγκίπισσα Σοφία είναι πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουν ότι η πριγκίπισσα περιμένει το τέταρτο παιδί τους», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία συνοδεύτηκε από ένα κοινό στιγμιότυπο του ζευγαριού μπροστά από μια γραφική λίμνη.
«Η πριγκίπισσα Σοφία είναι καλά και η γέννα αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2025. Δεν αναμένονται αλλαγές στο επίσημο πρόγραμμα της πριγκίπισσας Σοφίας το φθινόπωρο».
Σύμφωνα με το People, το μωρό θα είναι 8ο στη σειρά διαδοχής του σουηδικού θρόνου.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.