Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπητό στην σκανδιναβική χώρα. Η Σοφία από μοντέλο έγινε πριγκίπισσα, όταν παντρεύτηκε τον περιζήτητο γοητευτικό πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ της Σουηδίας.
Και τώρα, μόλις έγινε γνωστό ότι το πριγκιπικό ζευγάρι έχει νοσήσει, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τους πολίτες για την κατάσταση της υγείας τους.
Κλείσιμο
Χθες, καταγράφηκαν 17.625 νέα κρούσματα στη Σουηδία, τη χώρα που υιοθέτησε το αμφιλεγόμενο πείραμα περί «ανοσίας της αγέλης» του επιδιολόγου Άντερς Τέγκνελ.
Ο «Τσιόδρας της Σουηδίας» είχε υποστηρίξει παλαιότερα ότι η Σουηδία θα τα πήγαινε σαφώς καλύτερα από άλλες χώρες στο δεύτερο κύμα του κορωνοϊού καθώς θα είχε αποκτήσει ανοσία της αγέλης. Αλλά τα στοιχεία τον διέψευσαν οικτρά καθώς ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία της χώρας σχεδόν διπλασιάζεται κάθε εβδομάδα.
Και τώρα, ο νέος κορωνοϊός μόλυνε και τα Βασιλικά Ανάκτορα της Σουηδίας.
Ο Βασιλιάς της χώρας Κάρολος Γουστάβος, η Βασίλισσα Σίλβια, η πριγκίπισσα Βικτώρια και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Ντάνιελ θα πρέπει να κάνουν τεστ και να μείνουν προληπτικά σε καραντίνα, όπως επισημαίνει το γερμανικό δημοσίευμα.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.