Η οικογένεια του προέδρου της τράπεζας Morgan Stanley International Τζόναθαν Μπλούμερ και της συζύγου του Τζούντι εξέδωσε ανακοίνωση μετά την επιβεβαίωση ότι το ζευγάρι έχασε τη ζωή του στο ναυάγιο του πολυτελούς γιοτ Bayesian στο οποίο επέβαιναν στη Σικελία.
«Θρηνούμε για τους αγαπημένους μας και για όλους όσοι επλήγησαν από την τραγωδία. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και σε όλους όσοι βοήθησαν ακούραστα σε αυτή την επιχείρηση διάσωσης, τονίζουν μεταξύ άλλων.
Και προσθέτουν: «Οι γονείς μας ήταν απίστευτοι άνθρωποι και πηγή έμπνευσης για πολλούς, αλλά πρώτα και κύρια επικεντρώνονταν και αγαπούσαν την οικογένειά τους και το να περνούν χρόνο με τα νέα τους εγγόνια. Μαζί για πέντε δεκαετίες, η μόνη μας παρηγοριά είναι ότι είναι ακόμα μαζί τώρα. Αυτό είναι ένα αφάνταστο πένθος που πρέπει να επωμιστούμε. Το μόνο που ζητάμε είναι να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή».
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.