H Γαλλίακαταδίκασε σήμερα, Κυριακή 28 Ιουλίου, την επίθεση σε γήπεδο ποδοσφαίρου στην πόλη των Δρούζων, την Ματζάλ Σαμς, στα κατεχόμενα από το Ισραήλ υψίπεδα του Γκολάν και κάλεσε και τις δύο πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση.
«Η Γαλλία καταδικάζει με τον σφοδρότερο δυνατό τρόπο την επίθεση που έπληξε την κοινότητα των Δρούζων στην Ματζάλ Σαμς», αναφέρει ανακοίνωση του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών. Η Γαλλία απαιτεί να γίνει ό,τι είναι δυνατό ώστε να αποφευχθεί μια νέα στρατιωτική κλιμάκωση και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί με τις εμπλεκόμενες πλευρές για τον σκοπό αυτό», προστίθεται.
Η Γαλλία ανακοίνωσε ακόμη ότι συνεχίζει να συμβουλεύει τους πολίτες της να μην ταξιδεύουν στον Λίβανο, το Ισραήλ ή τα παλαιστινιακά εδάφη.
Υπενθυμίζεται ότι η πυραυλική επίθεση από το έδαφος του Λιβάνου είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 παιδιά.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.