Στιγμές τρόμου έζησαν επιβάτες της πτήσης της Latam με προορισμό το Σάο Πάολο της Βραζιλίας και σημείο απογείωσης το Μιλάνο, όταν η ουρά του Boeing 777 ακούμπησε και τρίφτηκε στο έδαφος.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Μαλπένσα, την Τρίτη 9/7.
Δείτε βίντεο:
Το αεροπλάνο κατά την απογείωση έκανε «tail strike», δηλαδή μία υπερβολική γωνία στην ανύψωση, με αποτέλεσμα να τριφτεί η ουρά του Boeing 777 στον διάδρομο.
Το αεροπλάνο απογειώθηκε χωρίς να διακόψει τη μανούβρα, κάτι το οποίο, σύμφωνα με ειδικούς που ερωτήθηκαν από την Corriere della Sera, απέτρεψε ένα σοβαρό δυστύχημα.
Στη συνέχεια προσγειώθηκε για να γίνει ο έλεγχος των ζημιών.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.