Ο Γέτι της Σιβηρίας δεν πέθανε!

Ο Γέτι της Σιβηρίας δεν πέθανε!

Διεθνής επιστημονική επιτροπή συνέλεξε "αδιάσειστα στοιχεία" για την ύπαρξη του χιονάνθρωπου Γέτι στην ρωσική περιοχή του Κεμέροβο στην Σιβηρία

Ο Γέτι της Σιβηρίας δεν πέθανε!
Διεθνής επιστημονική επιτροπή συνέλεξε "αδιάσειστα στοιχεία" για την ύπαρξη του χιονάνθρωπου Γέτι στην ρωσική περιοχή του Κεμέροβο στην Σιβηρία. 

"Στη διάρκεια αποστολής στο σπήλαιο Αζασκάγια, οι επιστήμονες συνέλεξαν αδιάσειστα στοιχεία δείχνουν ότι ο "χιονάνθρωπος" ζει στην ορεινή περιοχή Τσάρια", επισημαίνεται στην ανακοίνωση που υπογράφουν ερευνητές από διαφορετικές χώρες. 
Κλείσιμο

"Βρέθηκαν ίχνη του χιονάνθρωπου, αλλά και ορισμένα σημάδια που χρησιμοποιεί για να ορίσει την περιοχή που ζει", υπογραμμίζουν. 

Οι αρχές του Κεμέροβο υπογραμμίζουν πως τα ευρήματα αποδεικνύουν "κατά 95% ότι ο χιονάνθρωπος ζει στην περιοχή τους" και πως "θα περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων". 

Επίσης ζητούν από τον κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης να λάβουν περισσότερο στα σοβαρά ό,τι έχει να κάνει με το γέτι, αναφέροντας πως τα στοιχεία που βρέθηκαν μπορεί να βοηθήσουν τις έρευνες γιατρών και βιολόγων. 

Οι αρχές του Κεμέροβο βασίζουν ένα μεγάλο μέρος της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής στο θρυλικό Γέτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης