Λευκός Οίκος: Η Ρωσία απέτυχε να αιτιολογήσει την κράτηση του Γκέρσκοβιτς - Απάτη η δίκη του
Η δημοσιογραφία δεν είναι έγκλημα και ο Έβαν δεν θα έπρεπε ποτέ να συλληφθεί, είπε ο ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου επί θεμάτων εθνικής ασφαλείας, Τζον Κίρμπι
Η Ρωσία απέτυχε να αιτιολογήσει την κράτηση του δημοσιογράφου της εφημερίδας Wall Street Journalist, Έβαν Γκέρσκοβιτς και η δίκη του είναι μια απάτη, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου επί θεμάτων εθνικής ασφαλείας, Τζον Κίρμπι.
Ο Λευκός Οίκος «συνεχίζει να κάνει ό,τι είναι δυνατόν» για την απελεύθερωση του Έβαν Γκέρσκοβιτς, η δίκη του οποίου άρχισε σήμερα στη Ρωσία, καθώς και ενός άλλου φυλακισμένου στη χώρα, του Πολ Γουίλαν, δήλωσε ο Κίρμπι.
«Ο Έβαν ποτέ δεν δούλευε για την αμερικανική κυβέρνηση. Ο Έβαν δεν είναι κατάσκοπος. Η δημοσιογραφία δεν είναι έγκλημα και ο Έβαν δεν θα έπρεπε ποτέ να συλληφθεί. Η Ρωσία απέτυχε να αιτιολογήσει τη συνεχιζόμενη κράτηση του Έβαν», επανέλαβε ο Κίρμπι στους δημοσιογράφους. «Όπως και ο Αμερικανός Πολ Γουίλαν χρησιμοποιείται ως διαπραγματευτικό χαρτί».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.