Στη σύλληψη μιας 37χρονης καθηγήτριας για τον βιασμό ενός 14χρονου μαθητή προχώρησαν αστυνομικοί στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.
Η Χάιντι Μονρόι συνελήφθη την Τρίτη μετά από έρευνα στο Wellcome Middle School του Γκρίνβιλ.
Την έρευνα πυροδότησε αναφορά άλλου εργαζόμενου στο σχολείο που έγινε στις 5 Απριλίου.
Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της αρμόδιας διεύθυνσης εκπαίδευσης η 37χρονη εκπαιδευτικός με καταγωγή από την Κολομβία δεν εργάζεται πλέον στο σχολείο στο οποίο εργαζόταν από τον Αύγουστου το 2022.
Σύμφωνα με την Daily Mail τους τελευταίους 12 μήνες έχουν συλληφθεί 25 γυναίκες εκπαιδευτικοί σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ για ανάλογα αδικήματα ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός αυτός είναι μόνο η «κορυφή του παγόβουνου».
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.