«Φόρτσα... γκόμενα» το νέο κόμμα του Μπερλουσκόνι!

«Φόρτσα... γκόμενα» το νέο κόμμα του Μπερλουσκόνι!

Το όνομα του κόμματός του ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει ο Ιταλός πρωθυπουργός γιατί, όπως είπε, βλέπει πως το Κόμμα της Ελευθερίας… δεν είναι και πολύ αγαπητό

«Φόρτσα... γκόμενα» το νέο κόμμα του Μπερλουσκόνι!
Το όνομα του κόμματός του ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι γιατί, όπως είπε, βλέπει πως το Κόμμα της Ελευθερίας… δεν είναι και πολύ αγαπητό.

«Θα αλλάξω το όνομα του Κόμματος της Ελευθερίας γιατί δεν είναι στην καρδιά του κόσμου. Γίνονται δεκτές προτάσεις.  Μου λένε ότι η ονομασία που θα είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία είναι 'Φόρτσα γκόμενα (Forza Gnocca)  οπότε δείχνω να το προτιμώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σίλβιο στο Μοντετσιτόριο και, όπως ήταν φυσικό, μέσα σε λίγες μόνο ώρες τα λεγόμενα του έγιναν πρωτοσέλιδο.

Ο «άτακτος» πρωθυπουργός, προσπάθησε να αστειευτεί αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να δεχτεί περισσότερα επικριτικά σχόλια.

Μιλώντας στην έδρα της ιταλικής Βουλής, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι «τον κάνουν να γελά οι εικασίες για παραιτήσεις και νέας κυβερνήσεις», ενώ απέδωσε σε «παραμύθια» τη σύγκρουσή του με τον ιταλό υπουργό Οικονομικών Τζούλιο Τρεμόντι, υποστηρίζοντας ότι «εργαζόμαστε σε απόλυτη αρμονία».

Πάντως, οι πρώτες που «τα έβαλαν» με τον Σίλβιο ήταν οι γυναίκες μέλη του κόμματός του οι οποίες έκαναν λόγο για «εκφράσεις χυδαίες και προσβλητικές».
Κλείσιμο

Αντιθέτως, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος δεν φαίνεται να διαφωνεί λέγοντας πως το «φόρτσα γκόμενα» είναι το μοναδικό οργανωμένο κόμμα του πρωθυπουργού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης