Επεισοδιακή πτήση Εδιμβούργο - Αττάλεια της EasyJet - Οπαδός της Σέλτικ γρονθοκοπεί αστυνομικό και πλήρωμα - Βίντεο

Επεισοδιακή πτήση Εδιμβούργο - Αττάλεια της EasyJet - Οπαδός της Σέλτικ γρονθοκοπεί αστυνομικό και πλήρωμα - Βίντεο

Το προηγούμενο Σάββατο σημειώθηκε το επεισόδιο, κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Αττάλειας

celtic_easyjet
Ένα άγριο επεισόδιο σε πτήση της EasyJet από το Εδιμβούργο στην Τουρκία, σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα σε ένα οξύθυμο επιβάτη, μέλη του πληρώματος και έναν αστυνομικό.

Σε βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, διακρίνεται ένας άντρας, που φορά τη φανέλα της ποδοσφαιρικής Σέλτικ να διαπληκτίζεται με το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας και τον Τούρκο αστυνομικό, κατά τη διάρκεια προσγείωσης του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Αττάλειας, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.



Κλείσιμο
Τα πλάνα δείχνουν τον άντρα να χτυπάει επιθετικά την οροφή του αεροσκάφους, ενώ οι τρομαγμένοι επιβάτες παρακολουθούν. Στη συνέχεια, διακρίνεται να προσπαθεί να περάσει μπροστά από τα μέλη του πληρώματος, ενώ εκείνα επιχειρούν να τον κρατήσουν στη θέση του. Τότε, ακούγεται να βρίζει έναν άλλο επιβάτη, ενώ τον δείχνει με το δάχτυλό του, ενώ στη συνέχεια πετάγεται από τη θέση του και φαίνεται να γρονθοκοπεί έναν αστυνομικό και μια γυναίκα υπάλληλο της αεροπορικής εταιρείας, καθώς άλλοι επιβάτες προσπαθούν να επέμβουν.

Εκπρόσωπος της Easyjet τοποθετήθηκε για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε, λέγοντας πως «η Easyjet μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η αστυνομία παρενέβη σε πτήση προς την Αττάλεια στις 20 Απριλίου λόγω ενός επιβάτη που συμπεριφερόταν επιθετικά στο αεροσκάφος. Το πλήρωμα της εταιρείας είναι εκπαιδευμένο να εκτιμά και να αξιολογεί όλες τις καταστάσεις και να ενεργεί γρήγορα και κατάλληλα για να διασφαλίζει ότι η ασφάλεια των επιβατών δεν τίθεται σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή. Αν και τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη και δεν ανεχόμαστε προσβλητική ή απειλητική συμπεριφορά».


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα


Η σφαγή στα Βορίζια και οι άλλες 30 βεντέτες που συγκλόνισαν την Ελλάδα


Μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης σε κλοιό αφρικανικής σκόνης η χώρα - Πώς επηρεάζει το αναπνευστικό και την καρδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης