Ισραήλ: Μαχητικό αεροσκάφος εκτός Ιράν εκτόξευσε τρεις πυραύλους σε ραντάρ αεράμυνας κοντά στο Ισφαχάν, λέει το ABC News

Ισραήλ: Μαχητικό αεροσκάφος εκτός Ιράν εκτόξευσε τρεις πυραύλους σε ραντάρ αεράμυνας κοντά στο Ισφαχάν, λέει το ABC News

Το ραντάρ λειτουργούσε για την προσρτασία πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν στη Νατάνζ - Δεν προκάλεσαν ζημιές ή θύματα τα χτυπήματα από drones στο Ισφαχάν, είπε ο Ιρανός ΥΠΕΞ

iran_attack_mk
Ένα ισραηλινό μαχητικό αεροσκάφος εκτόξευσε τρεις πυραύλους, κατά τη διάρκεια της νυχτερινής επίθεσης στο Ιράν, σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

«Τρεις πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από ισραηλινό μαχητικό αεροσκάφος, που πετούσε εκτός Ιράν, κατά τη διάρκεια μιας πολύ περιορισμένης επίθεσης νωρίς το πρωί της Παρασκευής», ανέφερε δημοσίευση στον ιστότοπο του τηλεοπτικού καναλιού, το οποίο επικαλούνταν ανώτερο αξιωματούχο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, το χτύπημα είχε στόχο ένα ραντάρ αεράμυνας κοντά στο Ισφαχάν, το οποίο λειτουργούσε για την προστασία των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν στη Νατάνζ.

Στο μεταξύ, ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν δήλωσε ότι τα drones που σύμφωνα με πηγές εκτόξευσε το Ισραήλ κατά της ιρανικής πόλης Ισφαχάν δεν προκάλεσαν ζημιές ή θύματα.

Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας έκανε τις δηλώσεις αυτές μιλώντας σε απεσταλμένους των μουσουλμανικών εθνών στη Νέα Υόρκη.

«Οι υποστηρικτές των μέσων ενημέρωσης του σιωνιστικού καθεστώτος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια, προσπάθησαν να παρουσιάσουν ως νίκη την ήττα τους, ενώ τα μίνι drones που καταρρίφθηκαν δεν προκάλεσαν ζημιές ή θύματα», είπε ο Αμπντολαχιάν, σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

Κλείσιμο
Η Τεχεράνη έχει επισημάνει ότι δεν έχει σχέδια για νέα αντίποινα. Το Ισραήλ δεν έχει κάνει κανένα δημόσιο σχόλιο για την επίθεση που έγινε ξημερώματα Παρασκευής.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σόιμπλε περιγράφει την ελληνική κρίση - Σε ένα κορδόνι κρεμόταν η ζωή μου, το ευρώ και το μέλλον της Ευρώπης

Μήνυση στην αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει ο Δασκαλάκης - Την κατηγορεί για ψευδή κατάθεση


Ανοίγουν στόματα για τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο: Νέες καταγγελίες για ασέλγεια σε ανήλικους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης