Η εισαγγελία της Φλωρεντίας διέταξε σήμερα την κατάσχεση 19 εκατομμυρίων ευρώ από τον Μαρτσέλο Ντελ' Ούτρι, πρώην γερουσιαστή του κόμματος Φόρτσα Ιταλία και στενό συνεργάτη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Ο Ντελ' Ούτρι, πριν από δέκα χρονια καταδικάσθηκε τελεσίδικα απο την ιταλική δικαιοσύνη για έξωθεν συνεργασία με τη μαφία. Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, τα 19 εκατομμύρια ευρώ που κατασχέθηκαν σήμερα είναι μέρος συνολικού ποσού 42 εκατομμυρίων ευρώ που ο Καβαλιέρε φέρεται να δώρισε στον Ντελ' Ούτρι και τα οποία δεν προκύπτει να έχουν δηλωθεί.
Ο συγκεκριμένος πρώην γερουσιαστής ήταν και από τους κύριους συνεργάτες του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού και μεγιστάνα, κατά τη δημιουργία της τηλεοπτικής του αυτοκρατορίας. Η ιταλική Εισαγγελία κατά της μαφίας έκανε γνωστό ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία συνδέεται με ευρύτερη έρευνα η οποία στοχεύει στον εντοπισμό μαφιόζικων βομβιστικών επιθέσεων που βύθισαν στον τρόμο την Ιταλία, πριν από τρεις δεκαετίες.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.