Ρόουζ Χάνμπερι: Βάζει τέλος στις φήμες περί σχέσης με τον Ουίλιαμ - «Είναι ψευδείς»

Ρόουζ Χάνμπερι: Βάζει τέλος στις φήμες περί σχέσης με τον Ουίλιαμ - «Είναι ψευδείς»

Οι δηλώσεις των δικηγόρων της λίγες ημέρες μετά τα σχόλια του παρουσιαστή Στίβεν Κόλμπερτ ότι η εξαφάνιση της Κέιτ από τη δημοσιότητα, οφείλεται στο τρίτο πρόσωπο στον γάμο της

william
Η Ρόουζ Χάνμπερι διαψεύδει τις φήμες περί σχέσης με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ εν μέσω εικασιών για την Κέιτ Μίντλετον.

«Οι φήμες είναι εντελώς ψευδείς» φέρονται να δήλωσαν οι δικηγόροι της στο Business Insider το Σάββατο, λίγες ημέρες μετά τα σχόλια του κωμικού, παρουσιαστή και πολιτικού σχολιαστή Στίβεν Κόλμπερτ ότι η εξαφάνιση της Κέιτ από τη δημοσιότητα, οφείλεται στο τρίτο πρόσωπο στον γάμο της. «Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ποια είναι η υποτιθέμενη άλλη γυναίκα, πείτε το μαζί μου, η Μαρκησία του Χολμεντελέι» τόνισε ο Κόλμπερτ, αναφερόμενος στην Χάνμπερι. Το παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει σχολιάσει τις φήμες αυτές.

Η Χάνμπερι συνδέεται στενά με τη βασιλική οικογένεια εδώ και χρόνια, καθώς παρευρέθηκε στον γάμο του Ουίλιαμ με την Κέιτ το 2011 και στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου το 2021. Είναι πρώην μοντέλο και παντρεύτηκε το 2009 τον Ντέιβιντ Χολμεντελέι, 7ο Μαρκήσιο του Χολμεντελέι. Οι φήμες ότι εκείνη και ο Γουίλιαμ είχαν δεσμό άρχισαν να φουντώνουν το 2019, όταν πολλά μέσα ανέφεραν ότι η Κέιτ και η Χάνμπερι είχαν τσακωθεί για την υποτιθέμενη απιστία.

Οι φήμες περί σχέσης έχουν επανέλθει στην επιφάνεια τον τελευταίο καιρό, καθώς η Κέιτ αναρρώνει από την προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο. Η έλλειψη δημόσιων εμφανίσεών της έχει οδηγήσει σε εικασίες ότι κάτι πιο σκοτεινό συμβαίνει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Kρήτη: Η παρέα είχε πυροδοτήσει 20 ναυτικές φωτοβολίδες πριν σκοτωθεί ο 33χρονος

Αυτόπτης μάρτυρας στα φεστιβάλ και στα επεισόδια: Τι τρέχει στην πλατεία Αριστοτέλους

Koλομβία: 27χρονη μητέρα πετούσε με αλεξίπτωτο πλαγιάς για να ξεπεράσει τη φοβία της και σκοτώθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης