Σε διαμαρτυρία εναντίον του Βλαντίμιρ Πούτιν στο Βερολίνο έδωσε το παρών ηΓιούλια Ναβάλναγια, λίγο καιρό αφότου πέθανε ο σύζυγός της και ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι.
Η Ναβάλναγια έλαβε μέρος στη διαμαρτυρία «μεσημέρι εναντίον του Πούτιν» εμπνεύσεως Αλεξέι Ναβάλνι, που πριν πεθάνει είχε καλέσει τον κόσμο να στηθεί στις ουρές το μεσημέρι για να δείξει τη διαμαρτυρία του κατά του Ρώσου προέδρο.
Η εκπρόσωπος του Ναβάλνι Κίρα Γιαρμίς δημοσίευσε στο Χ φωτογραφίες δείχνουν τη Ναβάλναγια να στέκεται στη σειρά στο Βερολίνο όπου Ρώσοι στέκονται στην ουρά για να ψηφίσουν.
Ακτιβιστές είπαν πως ορισμένοι άνθρωποι φώναξαν «Γιούλια, Γιούλια» και χειροκρότησαν, ενώ κάποιοι έσπευσαν να της μιλήσουν ή να βγάλουν φωτογραφίες μαζί της.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.