Εκλογές στη Ρωσία: Προειδοποιούν τη χήρα του Ναβάλνι για το κάλεσμα σε διαμαρτυρία - «Να μην γίνει αλλιώς θα τιμωρηθείτε»
Η διαφωνούσα Γιούλια Ναβάλναγια κάλεσε τους υποστηρικτές της να συγκεντρωθούν στα εκλογικά τμήματα
UPD:
Η Εισαγγελία της Μόσχας προειδοποίησε σήμερα τους Ρώσους να μην προβούν σε οποιαδήποτε διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν από αύριο, Παρασκευή, έως την Κυριακή, για τις οποίες η διαφωνούσα Γιούλια Ναβάλναγια κάλεσε τους υποστηρικτές της να συγκεντρωθούν την ίδια στιγμή στα εκλογικά τμήματα.
«Η οργάνωση και η συμμετοχή σε αυτές τις μαζικές εκδηλώσεις τιμωρούνται βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας», δήλωσε η Εισαγγελία της πρωτεύουσας στο Telegram, αναφερομένη στις συγκεντρώσεις στις οποίες καλεί η χήρα του ηγέτη της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.