Υεμένη: Οι αντάρτες Χούθι θα συνεχίσουν να βυθίζουν πλοία βρετανικών συμφερόντων
«Είναι ένα εγκληματικό κράτος που επιτίθεται στην Υεμένη και στους συμμάχους της, με την Αμερική να προωθεί τη διάπραξη εγκλημάτων που συνεχίζεται κατά των αμάχων στην Γάζα», λέει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των Χούθι
Οι αντάρτες Χούθι στην Υεμένηανέφεραν σήμερα ότι θα συνεχίσουν να στοχοθετούν βρετανικά πλοία στον Κόλπο του Άντεν, μετά από την βύθιση του πλοίου βρετανικών συμφερόντων Rubymar.
Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ επιβεβαίωσαν χθες ότι το πλοίο Rubymar βυθίστηκε, μετά από το πλήγμα που δέχθηκε από έναν βαλλιστικό πύραυλο επιφανείας που εκτόξευσαν οι Χούθι στις 18 Φεβρουαρίου.
«Η Υεμένη θα εξακολουθήσει να βυθίζει περισσότερα βρετανικά πλοία και οι οποιεσδήποτε συνέπειες ή άλλες καταστροφές θα προστεθούν στον λογαριασμό της Βρετανίας», ανέφερε σε μία ανάρτησή του στο Twitter, ο Χουσεΐν αλ Έζι, αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση υπό τους Χούθι.
«Είναι ένα εγκληματικό κράτος που επιτίθεται στην Υεμένη και στους συμμάχους της, με την Αμερική να προωθεί τη διάπραξη εγκλημάτων που συνεχίζεται κατά των αμάχων στην Γάζα».
Eργαζόμενοι της Teleperformance Greece ανακάλυψαν στην Κρήτη την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην εργασία που τους εξελίσσει και στον τρόπο ζωής που αγαπούν.
Στις 14 Φεβρουαρίου, το resort One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα μας προσκαλεί στον ειδυλλιακό του χώρο για να απολαύσουμε συναρπαστικές γεύσεις, premium εμπειρίες και αξέχαστη διαμονή.
Η αντικατάσταση των επεξεργαστών ήχου των κοχλιακών εμφυτευμάτων και η αποκατάσταση της ακοής αποτελούν απαραίτητη επένδυση όχι μόνο για την υγεία, αλλά και για την ισότητα των ανθρώπων