Παρέμβαση του πρίγκιπα Ουίλιαμ για τη Γάζα: Nα τερματιστούν οι μάχες το συντομότερο δυνατό
Τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με φιλανθρωπικές οργανώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο που παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή και θα ακούσει για τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν όσοι εργάζονται στο σημείο
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε ότι «πάρα πολλοί έχουν σκοτωθεί» στον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς, ενώ, ζήτησε να τερματιστούν οι μάχες «το συντομότερο δυνατό».
Σε μια σπάνια παρέμβαση σχετικά με την κρίση στη Μέση Ανατολή, ο πρίγκιπας της Ουαλίας δήλωσε ότι κρατάει την ελπίδα ότι μπορεί «να βρεθεί ένα καλύτερο μέλλον και αρνούμαι να το εγκαταλείψω».
«Παραμένω βαθιά ανήσυχος για το τρομερό ανθρώπινο κόστος της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου» δήλωσε.
— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) February 20, 2024
«Εγώ, όπως και τόσοι άλλοι, θέλω να δω τον τερματισμό των συγκρούσεων το συντομότερο δυνατό. Υπάρχει απελπιστική ανάγκη για αυξημένη ανθρωπιστική υποστήριξη στη Γάζα. Είναι ζωτικής σημασίας να φτάσει η βοήθεια και να απελευθερωθούν οι όμηροι. Μερικές φορές, μόνο όταν αντιμετωπίζεις το τεράστιο μέγεθος της ανθρώπινης δυστυχίας, συνειδητοποιείς τη σημασία της ειρήνης».
Σύμφωνα με το Sky News, τις επόμενες ημέρες ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα συναντηθεί με φιλανθρωπικές οργανώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο που παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή και θα ακούσει για τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν όσοι εργάζονται στο σημείο.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.