Δυνάμεις του Καντάφι συνέλαβαν 17 ξένους μισθοφόρους

Δυνάμεις του Καντάφι συνέλαβαν 17 ξένους μισθοφόρους

Εκπρόσωπος του Μουάμαρ Καντάφι δήλωσε χθες, Κυριακή, ότι 17 «μισθοφόροι», περιλαμβανομένων γάλλων και βρετανών «τεχνικών ειδικών», συνελήφθησαν στην περιοχή της Μπάνι Ουάλιντ στη Λιβύη

Δυνάμεις του Καντάφι συνέλαβαν 17 ξένους μισθοφόρους
Εκπρόσωπος του Μουάμαρ Καντάφι δήλωσε χθες, Κυριακή, ότι 17 «μισθοφόροι», περιλαμβανομένων γάλλων και βρετανών «τεχνικών ειδικών», συνελήφθησαν στην περιοχή της Μπάνι Ουάλιντ στη Λιβύη, προπύργιο των πιστών στο συνταγματάρχη μαχητών, όπου συνεχίζονται οι σφοδρές συγκρούσεις με δυνάμεις του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου.

Κλείσιμο
«Μια ομάδα συνελήφθη στην Μπάνι Ουάλιντ που αποτελείτο από 17 μισθοφόρους.

Είναι τεχνικοί ειδικοί και ανάμεσά τους είναι αξιωματικοί-σύμβουλοι», είπε ο εκπρόσωπος του Καντάφι στο τηλεοπτικό δίκτυο Arrai, το οποίο εδρεύει στη Συρία.

«Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Γάλλοι, ένας είναι από μια Ασιατική χώρα και δεν έχει αναγνωριστεί, δύο είναι 'Αγγλοι και ένας από το Κατάρ», πρόσθεσε.

Το NATO, γάλλοι και βρετανοί αξιωματούχοι διέψευσαν το Σάββατο την πληροφορία που μετέδωσε το ίδιο δίκτυο περί του ότι στρατιωτικοί του NATO είχαν αιχμαλωτιστεί από μαχητές πιστούς στον Καντάφι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης