Πόλεμος στο Ισραήλ: Οι IDF έχουν καταστρέψει το 75% των ταγμάτων της Χαμάς λέει ο Νετανιάχου

Πόλεμος στο Ισραήλ: Οι IDF έχουν καταστρέψει το 75% των ταγμάτων της Χαμάς λέει ο Νετανιάχου

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός υποστήριξε ότι το Ισραήλ έχει καταστρέψει περισσότερο από το μισό ανθρώπινο δυναμικό της Χαμάς, έχει νικήσει 18 από τα 24 τάγματα και εκκαθαρίζει ενεργά τις εναπομείνασες δυνάμεις

netanyahu_stratos
Το 75% των ταγμάτων της Χαμάς έχουν καταστραφεί τόνισε νωρίτερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά τη διάρκεια ομιλία του σε στρατιώτες στο Λατράν. Ακόμη πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ολοκληρωτική νίκη».

«Βρισκόμαστε στο δρόμο για την ολοκληρωτική νίκη» υποστήριξε ο κ. Νετανιάχου μιλώντας στους άνδρες του πληρώματος του τάγματος αρμάτων μάχης 8104. «Θέλω να σας πω ότι είμαστε προσηλωμένοι σε αυτήν (σ.σ τη νίκη) και δεν θα την εγκαταλείψουμε. Δεν θα τερματίσουμε τον πόλεμο χωρίς να πετύχουμε αυτόν τον στόχο της ολοκληρωτικής νίκης, η οποία θα αποκαταστήσει την ασφάλεια τόσο στο νότο όσο και στο βορρά», υποστήριξε ακόμη χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τι σημαίνει η ολοκληρωτική νίκη.

Εάν το Ισραήλ δεν επιτύχει αυτόν τον στόχο, συνέχισε ο Νετανιάχου, οι Ισραηλινοί που εκκένωσαν τις περιοχές όπου διέμεναν δεν θα επιστρέψουν στα σπίτια τους. Ακόμη πρόσθεσε ότι  μια νέα σφαγή είναι «μόνο θέμα χρόνου» και η Χεζμπολάχ και άλλες ομάδες θα ανατρέψουν την περιοχή.

Ο Νετανιάχου υποστήριξε ότι το Ισραήλ έχει καταστρέψει περισσότερο από το μισό ανθρώπινο δυναμικό της Χαμάς, έχει νικήσει 18 από τα 24 τάγματα και εκκαθαρίζει ενεργά τις εναπομείνασες δυνάμεις. Τέλος κατέληξε λέγοντας ότι το Ισραήλ «γκρεμίζεικαι καταστρέφει» το δίκτυο τούνελ της Χαμάς.



Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ελλάδα η κεντρική διοίκηση από ξηράς της ευρωπαϊκής επιχείρησης «Ασπίδες» στην Ερυθρά Θάλασσα

Διδυμότειχο: Επί μία ώρα προσπαθούσαν να κρατήσουν στη ζωή την 9χρονη που πέθανε από στρεπτόκοκκο

ΟΑΚΑ: Συνεχίζεται το ξήλωμα πάνελ από το στέγαστρο Καλατράβα - Τι γίνεται με την συναυλία των Coldplay
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης