Βρετανία: Ασθενής που υποβλήθηκε στην ίδια επέμβαση με την Κέιτ Μίντλετον, στην ίδια κλινική, περιγράφει την εμπειρία του

Βρετανία: Ασθενής που υποβλήθηκε στην ίδια επέμβαση με την Κέιτ Μίντλετον, στην ίδια κλινική, περιγράφει την εμπειρία του

«Ύστερα από τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα χρειάζεται πολλή υπομονή και είναι λίγο τρομακτικά στην αρχή» λέει

london_clinic
«Είναι λίγο τρομακτικό στην Αρχή»... Πρώην ασθενής που είχε υποβληθεί σε, ανάλογη με την Κέιτ Μίντλετον, επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, στην ίδια ιδiωτική κλινική όπου νοσηλεύεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας, μιλά για την εμπειρία του. 

Ανοίγοντας τα χαρτιά του στο περιοδικό «PEOPLE» επισημαίνει τα εξής: «Είχα μια πολύ καλή εμπειρία. Νομίζω ότι η εμπειρία του κάθε ασθενούς σχετίζεται με την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του. Πάντως υπάρχουν οι καλύτεροι χειρουργοί στο ''London Clinic'',  που διαπρέπουν στον τομέα τους, τόσο στην έρευνα όσο και στον τομέα της χειρουργικής».

«Ήμουν στο χειρουργείο δύο ώρες προτού κάνω την επέμβαση», προσθέτει για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο.


Κλείσιμο
Η συγκεκριμένη ιδιωτική κλινική του Λονδίνου είναι το μεγαλύτερο ανεξάρτητο, ιδιωτικό νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο και διαθέτει την απαραίτητη εκείνη ιατρική κατάρτιση για την ίαση περίπου 155 διαφορετικών παθήσεων.

Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο εργάζονται συνολικά πάνω από χίλιοι νοσηλευτές και βοηθοί γιατρών. 

«Οι νοσοκόμες είναι ιδιαίτερα προσεκτικές στις ανάγκες των ασθενών. Το νοσοκομείο είναι άρτια στελεχωμένο και όλοι είναι καταρτισμένοι στο αντικείμενό τους, με ιδιαίτερη ευαισθησία στους ασθενείς. Οι φυσικοθεραπευτές είναι καταπληκτικοί και σε βοηθούν στην αποθεραπεία έτσι ώστε να μπορείς να σταθείς ξανά στα πόδια σου», λέει ακόμη ο πρώην ασθενής.

ffcda8aad0614a4488443a6e819ee8ce
klinikilondinou2
klinikilondinou3


Όσο για την εμπειρία από την ίδια την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα επισημαίνει τα εξής: «Ύστερα από την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, χρειάζεται πολλή υπομονή και είναι λίγο τρομακτικά στην αρχή».

Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του, ο πρώην ασθενής εξηγεί ότι οι «απίστευτοι» φυσικοθεραπευτές του έμαθαν διάφορα «κόλπα» για να τον βοηθήσουν.

«Ακόμα και αρκετές εβδομάδες μετά την επέμβαση, ένιωθα εξαντλημένος και με το παραμικρό αισθανόμουν κούραση, ακόμη και με το περπάτημα. Μπορεί να είναι αρκετά αργή η ανάρρωση. Αν και ήμουν σε φόρμα και αρκετά δραστήριος, μου πήρε μερικούς μήνες για να κάνω ήπιο κολύμπι ή έναν απλό περίπατο... Έκανα τη χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Ιούνιο και τώρα μπορώ να πω ότι έχω αναρρώσει πλήρως. Είναι μια πολύ σημαντική επέμβαση» σημείωσε δε. 

Το δωμάτιό του ήταν «υπέροχο και μεγάλο» και το φαγητό καλό και αλά καρτ. «Έκανα αυστηρή δίαιτα στην αρχή, αλλά όταν είχα επισκέπτες, μπορούσαν εύκολα να παραγγείλουν ό,τι ήθελαν από το κανονικό μενού».

Η κλινική του Λονδίνου έχει «τρία με τέσσερα διαφορετικά μενού» για να καλύψει οποιεσδήποτε διατροφικές προτιμήσεις.

«Όλα είναι καλομαγειρεμένα και έφταναν στην ώρα τους, έρχονταν σε ένα δίσκο με ασημένιο καπάκι για να διατηρείται το φαγητό ζεστό. Υπήρχε μια ωραία μεγάλη τηλεόραση, έτσι παρακολούθησα αρκετά αθλήματα», λέει ο πρώην ασθενής και προσθέτει:

«Ήταν όλοι τόσο εξυπηρετικοί, ευγενικοί και προσεκτικοί που έκαναν την καθημερινότητά μου στο νοσοκομείο πολύ πιο εύκολη. Μπορούσα να ζητήσω ό,τι ήθελα, όποτε το ήθελα. Αν ξαφνικά πεινούσα και ζητούσα λίγο σολομό και ρύζι, θα μου το έφτιαχναν.»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης