Κέιτ Μίντλετον: Πριν την επέμβαση πέρασε Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο - Τι υποσχέθηκε ο Ουίλιαμ στους γονείς της

Κέιτ Μίντλετον: Πριν την επέμβαση πέρασε Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο - Τι υποσχέθηκε ο Ουίλιαμ στους γονείς της

Γιατί η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα χρειαστεί να δουλέψει ακόμα και από το κρεβάτι για όσο διάστημα αναρρώνει– Οργιάζουν τα δημοσιεύματα

william_kate_tenis
Η Κέιτ Μίντλετον είναι ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου. Η έλλειψη περαιτέρω ενημέρωσης από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σε συνδυασμό με την παρατεταμένη παραμονή της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο νοσοκομείο έχουν πυροδοτήσει όργιο φημών γύρω από την πορεία της υγείας της.

Όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που δημοσιεύουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η Κέιτ εισήχθη στο νοσοκομείο στις 28 Δεκεμβρίου και από τότε βρίσκεται στα χέρια των γιατρών. Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω ισχυρισμοί, αυτό σημαίνει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποδέχτηκε το νέο έτος στο νοσοκομείο, μακριά από τα παιδιά της. Ακόμα οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μετεγχειρητική επιπλοκή και πολύ σοβαρή κατάσταση.


Το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον - φρουρείται σαν κάστρο - διαθέτει μία εξειδικευμένη ογκολογική κλινική. Γι' αυτό, πολλά δημοσιεύματα αναφέρθηκαν σε κακοήθεια την οποία πιθανώς αντιμετωπίζει η Κέιτ κάτι που διαψεύδει κατηγορηματικά το παλάτι.
prince_william
Η υπόσχεση του Γουίλιαμ στους γονείς της
Καθώς η Κέιτ συνεχίζει την ανάρρωσή της ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ στέκεται βράχος στο πλευρό της. Η Κέιτ όπως είναι γνωστό δεν αναμένεται να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντά της τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα. Ο Γουίλιαμ έχει αναβάλει και αυτός τα επίσημα καθήκοντά του για το χρονικό διάστημα που η Κέιτ αναρρώνει.

Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ θα γιορτάσουν στις 29 Απριλίου τη 13η επέτειο του γάμου τους ενώ γνωρίζονται για περισσότερα από 20 χρόνια, αφού γνωρίστηκαν ως φοιτητές στο Πανεπιστήμιο St Andrews. Το ζευγάρι είχε πολύ διαφορετική ανατροφή καθώς ο Γουίλιαμ γεννήθηκε σε βασιλική οικογένεια και η Κέιτ μεγάλωσε σε μια αστική οικογένεια της μεσαίας τάξης.

Κλείσιμο
Έτσι, όταν συμφώνησε να παντρευτεί τον Γουίλιαμ αφού εκείνος της έκανε την πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού στην Κένυα, ήξερε ότι η ζωή της θα άλλαζε και κυρίως θα είχε πολλές υποχρεώσεις. Και για να αποδείξει την αγάπη του για τη μέλλουσα σύζυγό του, εκείνη την εποχή λέγεται ότι έδωσε έναν προσωπικό όρκο στους γονείς της Κέιτ, Κάρολ και Μάικλ -ότι θα τη φρόντιζε στα εύκολα και τα δύσκολα.

Σύμφωνα με την βασιλική συντάκτη της Daily Mail, Rebecca English: «Εκείνος, περισσότερο από τον καθένα, γνώριζε τις προσωπικές θυσίες που έκανε για να είναι με τον άνδρα που αγαπούσε». Και δεδομένου της μάχης που δίνει η Κέιτ για την υγεία της πρόσθεσε: «Γι' αυτό ξέρω ότι θα κινήσει γη και ουρανό για να είναι στο πλευρό της και να κάνει το καλύτερο για εκείνη και τα παιδιά τους. Όσο καιρό κι αν χρειαστεί».

Ο Γουίλιαμ έχει αποσυρθεί από τα επίσημα καθήκοντά του για αρκετές εβδομάδες, για να φροντίζει τη σύζυγό του και τα παιδιά τους Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις. Η οικογένεια ζει στο Adelaide Cottage στο Home Park του Windsor και έχει στο πλευρό της εκτός από το προσωπικό τους γονείς και τα αδέρφια της Κέιτ.
kate_wm

Η… αναντικατάστατη Κέιτ
Την ίδια ώρα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου που αναφέρουν ότι η Μίντλετον θα εργάζεται ακόμα και από το κρεβάτι, μόλις συνέλθει από το βαρύ χειρουργείο της έστω και λίγο, καθώς κανένας από τη βασιλική οικογένεια δεν μπορεί να κάνει τις «δουλειές» του παλατιού που κάνει εκείνη.

Η Κέιτ Μίντλετον «θα εργάζεται από το κρεβάτι καθώς αναρρώνει από την εγχείρησή της», αναφέρει η Daily Mail, ενώ επισημαίνεται και η πρόθεση του πρίγκιπα Ουίλιαμ να μη διακόψει τους δεσμούς με την Εκκλησία της Αγγλίας...

Οι γνώστες του παλατιού λένε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να επιστρέψει στην εργασία της «το συντομότερο δυνατό», αλλά τώρα ασχολείται με τη φροντίδα των τριών παιδιών της με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ, 42 ετών.

Μια άλλη πηγή από το παλάτι δήλωσε ότι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ βάζουν «πρώτα την οικογένεια και μετά την καθημερινή εργασία», καθώς προσπαθούν να διατηρήσουν μια αίσθηση «κανονικότητας» για τα τρία τους παιδιά.

«Τα παιδιά βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο τους. Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει. Θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα στο μέλλον», δήλωσε μια πηγή στους Times.

Η είδηση έρχεται καθώς οι αξιωματούχοι του παλατιού προσπάθησαν όλες τις προηγούμενες ημέρες να διαψεύσουν ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα γίνει ο πρώτος Βρετανός μονάρχης εδώ και πέντε αιώνες που θα διέκοπτες τους επίσημους δεσμούς με την ηγεσία της εκκλησίας στην Αγγλία.

Η ανάρρωση της Κέιτ έρχεται την ώρα που ο βασιλιάς Κάρολος αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα υγείας, γεγονός που σημαίνει ότι τόσο ο βασιλιάς όσο και η πριγκίπισσα που επιφορτίζονται με αυτά τα καθήκοντα θα αδυνατούν να τα εξυπηρετήσουν.

Τέλος σύμφωνα με άλλες πηγές αυτά τα δημοσιεύματα θεωρούνται κάτι σαν αντιπερισπασμός για να σταματήσει τόσο η κοινή γνώμη όσο και τα μέσα ενημέρωσης να ασχολούνται με την πραγματική αιτία που οδήγησε τη Μίντλετον στο χειρουργικό κρεβάτι.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμο 32 εκατ. ευρώ στην Amazon για το σύστημα παρακολούθησης των εργαζομένων της στη Γαλλία

«Για κάποιο λόγο γίναν’ όλα» - Με Οικονομόπουλο η πρώτη ανάρτηση Λαμπάτου μετά τη νέα αρχή στη ζωή του


Πρόστιμο πάνω από 50.000 ευρώ σε 26χρονο και 21χρονο που κρέμασαν σκύλο σε στάνη σε χωριό του Ηρακλείου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης