Περισσότερα από 25.000 άτομα διαδήλωσαν νωρίτερα απόψε κατά της Εναλλακτικής για τηΓερμανία (AfD) στην Πύλη του Βραδεμβούργου, στο Βερολίνο, εκφράζοντας την οργή τους μετά την αποκάλυψη ότι τον περασμένο Νοέμβριο στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν με εκπροσώπους νεοναζιστικών οργανώσεων προκειμένου να συζητήσουν το «στρατηγικό σχέδιο» δια της βίας απέλασης τουλάχιστον δύο εκατομμυρίων μεταναστών.
Ανάλογες διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες πόλεις, ενώ σε αυτήν του Πότσνταμ, της εκλογικής τους περιφέρειας, έδωσαν το «παρών» ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς και η υπουργός Αναλένα Μπέρμποκ.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στη συγκέντρωση έλαβαν μέρος «πολλές χιλιάδες» άτομα. Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν «Αμυντική Δημοκρατία», «Ήρθε η ώρα να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία» και «Σταματήστε τους εμπρηστές, σταματήστε την AfD». Η κυρία Μπέρμποκ, μιλώντας στην συγκέντρωση του Πότσνταμ, δήλωσε: «Στέκομαι εδώ, ως μία από τους χιλιάδες κατοίκους του Πότσνταμ που υπερασπίζονται τη δημοκρατία ενάντια στον παλιό και στον νέο φασισμό».
Στις συγκεντρώσεις εκπροσωπήθηκαν όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα εκτός από την AfD.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.