Αγγλία: Αυτοκίνητο ανετράπη σε απόσταση αναπνοής από μητέρα και μωρό - Βίντεο που παγώνει το αίμα

Αγγλία: Αυτοκίνητο ανετράπη σε απόσταση αναπνοής από μητέρα και μωρό - Βίντεο που παγώνει το αίμα

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην πόλη Σόλιχαλ και ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν ούτε η γυναίκα ούτε το βρέφος

solihull
Μια μητέρα από τα Δυτικά Μίντλαντς της Αγγλίας κινδύνεψε να σκοτωθεί μαζί με το μωρό της το περασμένο Σάββατο, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε απόσταση αναπνοής από την ίδια και το καρότσι που έσπρωχνε.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ που δημοσιεύουν βίντεο από το περιστατικό, η γυναίκα περπατούσε σπρώχνωντας το καρότσι με το βρέφος σε πεζοδρόμιο της οδού Γουόργικ, στο Όλτον του Σόλιχαλ περίπου στις 4 το απόγευμα, όταν ξαφνικά είδε να έρχεται καταπάνω της ένα αυτοκίνητο.



Κλείσιμο
Στα πλάνα που παγώνουν το αίμα το Peugeot εμφανίζεται να έχει ανέβει στο πεζοδρόμιο και να κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα πάνω στη γυναίκα με το καρότσι.

Στη συνέχεια συγκρούεται σε έναν φανοστάτη και ανατρέπεται ακριβώς μπροστά από τη γυναίκα και το μωρό της, που δεν υπέστησαν κανέναν τραυματισμό.

Όπως μεταδίδει το BBC, η οδηγός του οχήματος υπέστη μόνο αμυχές και διενεργείται έρευνα από τις τοπικές Αρχές για τις συνθήκες του τροχαίου.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην Daily Mail χαρακτήρισε εξαιρετικά τυχερές τη γυναίκα και το κοριτσάκι της, αφού ο ίδιος πιστεύει ότι αν το όχημα δεν είχε χτυπήσει στον στύλο θα είχε παρασύρει σίγουρα τη μητέρα και το καρότσι. 


Ειδήσεις σήμερα:

Σε κατάσταση συναγερμού το Ρέικιαβικ από την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία - Γιατί ανησυχούν οι ειδικοί

Ασκήσεις ισορροπίας από Κασσελάκη για την σκιώδη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ - Μάχη παρασκηνίου για συνέδριο, καμπάνιες

Από το μεσημέρι το επίδομα προσωπικής διαφοράς στους λογαριασμούς 730.550 συνταξιούχων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης