Λονδίνο: Εγρήγορση από όσους είναι στην πόλη «αν δείτε κάτι που σας ανησυχεί» ζητά η Μητροπολιτική Αστυνομία

Λονδίνο: Εγρήγορση από όσους είναι στην πόλη «αν δείτε κάτι που σας ανησυχεί» ζητά η Μητροπολιτική Αστυνομία

«Μπορείτε να μας βοηθήσετε να σταματήσουμε την τρομοκρατία» το μήνυμα της αστυνομίας με βίντεο στο TikTok

met-police
Μήνυμα με το οποίο ζητά από όσους βρίσκονται στο Λονδίνο να είναι σε εγρήγορση και να ενημερώνουν τις αρχές αν εντοπίσουν, δουν ή ακούσουν κάτι που θα τους προκαλέσει ανησυχία, έστειλε η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας με βίντεο στο TikTok.

Στο μήνυμα της αστυνομίας γίνεται ειδική αναφορά σε χώρους με πολυκοσμία όπως «εμπορικά κέντρα ή χριστουγεννιάτικα πάρκα».

@metpoliceuk

You can help us stop terrorism in London, if you spot something that doesn't feel right, speak to our officers. In an emergency, always call 999.

♬ original sound - Metropolitan Police


Κλείσιμο
«Να είστε σε εγρήγορση και να μας ειδοποιήσουετε αν εντοπίσετε, ακούσετε ή δείτε κάτι που να σας προκαλέσει ανησυχία» είναι το χαρακτηριστικό μήνυμα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

«Έχουμε αστυνομικούς και προσωπικό σε όλο το Λονδίνο για να σας κρατήσουν ασφαλείς και βασιζόμαστε σε εσάς για μας ενημερώνετε όσο το δυνατόν περισσότερο για ό,τι σας ανησυχεί» καταλήγει το μήνυμα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

«Μπορείτε να μας βοηθήσετε να σταματήσουμε την τρομοκρατία, σε περίπτωση ανάγκης καλέστε το 999» αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο στο TikTok.

Συναγερμός και στην ΕΕ

Είχε προηγηθεί λίγες ημέρες νωρίτερα η προειδοποίηση από την Ευρωπαία επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αντιμέτωπη αυτή την περίοδο με ιδιαίτερα αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων λόγω του πολέμου στη Γάζα.

«Με τον πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς και την πόλωση που προκαλεί στην κοινωνία μας, με την επικείμενη εορταστική περίοδο, υπάρχει τεράστιος κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων στην ΕΕ», είχε πει χαρακτηριστικά η κυρία Γιόχανσον.

Όπως είχε ανακοινώσει, μάλιστα, «θα διατεθούν επιπλέον 30 εκατ. ευρώ για την προστασία, για παράδειγμα, των χώρων λατρείας».

Ειδήσεις σήμερα

Η Πόπη Τσαπανίδου... μπάρκαρε για Καραϊβική μετά το ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Έκανε ένα λάθος, πρέπει να τον κρεμάσουμε;» λέει ο πατέρας του 18χρονου που πέταξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό

Δαυίδ εναντίον Λεβέντη για τη βίλα στις Σπέτσες: «Αν θέλεις το σπίτι, δώσε €30.000.000»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης