Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Οι αναρτήσεις του Ιρλανδού πρωταθλητή του ΜΜΑ για τα επεισόδια στο Δουβλίνο

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Οι αναρτήσεις του Ιρλανδού πρωταθλητή του ΜΜΑ για τα επεισόδια στο Δουβλίνο

Ο Ιρλανδός πρωταθλητής ασκεί κριτική στην αστυνομία και τις τοπικές αρχές για την κατάσταση στην πόλη που προκάλεσε η επίθεση αλλοδαπού με μαχαίρι σε παιδιά

MixCollage-24-Nov-2023-01-23-AM-9470
Ο Ιρλανδός πρωταθλητής MMA και πυγμαχίας Κόνορ ΜακΓκρέγκορ τις τελευταίες ώρες έχει επιδοθεί σε μια σειρά σχολίων στο Χ (πρώην Twitter) σχετικά με την επίθεση με μαχαίρι στο Δουβλίνο και των βίαιων διαδηλώσεων που ακολούθησαν.

Ο ΜακΓκρεκορ βγήκε στην... επίθεση για να καλέσει για δράση και να ασκήσει κριτική στον αρχηγό της αστυνομίας, ο οποίος αναφέρθηκε στους διαδηλωτές ως «μια φατρία χούλιγκαν που οδηγείται από την ακροδεξιά ιδεολογία».



«Αθώα παιδιά μαχαιρώθηκαν ανελέητα από έναν ψυχικά διαταραγμένο αλλοδαπό στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας σήμερα. Ο αρχηγός της αστυνομίας μας είχε να πει αυτό για τις ταραχές που ακολούθησαν. Υπάρχει κίνδυνος ανάμεσά μας στην Ιρλανδία που δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι εδώ εξαρχής, και δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για να υποστηριχθεί ο κόσμος με οποιονδήποτε τρόπο. Κάντε αλλαγή ή πάρτε δρόμο. Ιρλανδία για τη νίκη. Ο Θεός να ευλογεί όσους δέχθηκαν επίθεση σήμερα», αναφέρει ο ΜακΓκρεγκορ και συνεχίζει να ασκεί κριτική στις ενέργειες της αστυνομίας και των τοπικών αρχών.



«Υπάρχει ενημέρωση για την κατάσταση αυτών που μαχαιρώθηκαν σήμερα; Απόλυτα φρικιαστικές σκηνές όλη μέρα, το στομάχι μου ανακατεύεται. Χωρίς καμία απολύτως ενέργεια κατά τη διάρκεια αυτών των ολοένα και πιο συχνών γεγονότων, όπως κυριολεκτικά μηδενική ενέργεια, πώς περιμένουμε να τελειώσει αυτό; Χρειαζόμαστε μεταρρύθμιση. Χρειαζόμαστε δράση!», σχολιάζει ο Ιρλανδός πρωταθλητής του ΜΜΑ.

Ο ΜακΓκρεγκορ ανάρτησε και μια φωτογραφία από τις φωτιές στην πλατεία Ο’ Κόνελ μπροστά από το άγαλμά του πρώην δημάρχου του Δουβλίνου Ντάνιελ Ο' Κόνελ.

Κλείσιμο


«Τι θα έλεγε ο Daniel O' Connell, αναρωτιέμαι; Τι θα έλεγαν οι Ιρλανδοί ηγέτες μας στο παρελθόν για την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε σήμερα; Ο Θεός να ευλογεί την Ιρλανδία»



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Χαρίτσης επικεφαλής της νέας ΚΟ - Ρόλους και όνομα αποφασίζουν το Σαββατοκύριακο ομάδα Αχτσιόγλου και Ομπρέλα

Λάσα Σουσανασβίλι: Αποφυλακίστηκε ο αρχιμαφιόζος της «Vor V Zakone», γνωστός και ως «Λίπος»

Κακοκαιρία Alexis - Τσατραφύλλιας: Έρχεται σκανδιναβικό κρύο το Σαββατοκύριακο - Πού θα χιονίσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης