Ισραήλ: Το protothema στην πρώτη γραμμή - Η εκκίνηση των ισραηλινών αρμάτων και ο βομβαρδισμός της Χαμάς

Ισραήλ: Το protothema στην πρώτη γραμμή - Η εκκίνηση των ισραηλινών αρμάτων και ο βομβαρδισμός της Χαμάς

Δείτε αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες - Ο Φρίξος Δρακοντίδης με τον Παναγιώτη Κουφαλέξη στην πρώτη γραμμή του πυρός - Οι απεσταλμένοι μας μπήκαν στο κιμπούτζ του Ερέζ, μόλις 800 μέτρα από τον φράχτη στα σύνορα του νοτίου Ισραήλ με τη Λωρίδα της Γάζας

gaza-arthrou-07
Οι απεσταλμένοι του protothema.gr στο Ισραήλ, Φρίξος Δρακοντίδης και Παναγιώτης Κουφαλεξης βρέθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο κιμπούτζ Ερεζ στο βόρειο σύνορο του Ισραήλ με τη Γάζα, σε απόσταση μόλις 800 μέτρων από τον φράχτη.

Έπειτα από μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία, οι δυο απεσταλμένοι του protothema απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό του κιμπούτς και όπως θα δείτε στα αποκλειστικά πλάνα, έφτασαν μέχρι την νοτιά έξοδο του αγροτικού οικισμού, η οποία χρησιμοποιείται από τα άρματα του IDF που κατευθύνονται στο πεδίο της μάχης, μέσα στη Γάζα.




Κλείσιμο
gaza-israel__10_
gaza-israel__9_
gaza-israel__8_
gaza-israel__7_


Όση ώρα κατέγραφαν εικόνες, το πυροβολικό του Ισραηλινού Στράτου έκανε ρίψεις όλμων κατά θέσεων της Χαμάς με τον ήχο από τους βομβαρδισμούς να καταγράφεται στη κάμερα τη στιγμή που έδινε συνέντευξη ο υπεύθυνος ασφαλείας του κιμπούτζ.




gaza-israel__4_
gaza-israel__3_
gaza-israel__2_


Όταν οι δυο απεσταλμένοι του protothema ζήτησαν από τον υπεύθυνο ασφαλείας να ανέβουν σε ύψωμα για να έχουν οπτική πρόσβαση στη πόλη της Γάζας, εκείνος ήταν κατηγορηματικός. «Εάν ανεβείτε, κινδυνεύετε να δεχτείτε πυρά από ελεύθερους σκοπευτές της Χαμάς» προειδοποίησε.

gaza-israel__1_
gaza-israel__12_
gaza-israel__11_


Όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο, στο κιμπούτζ του Ερεζ έγιναν συμπλοκές με τους τρομοκράτες στο ξεκίνημα του πολέμου. Οι φύλακες του Ερεζ όμως, κατάφεραν να απωθήσουν τους εισβολείς και να σκοτώσουν αρκετούς τρομοκράτες, όπως θα δείτε στο σχετικό φωτογραφικό υλικό που μας παραχώρησαν.



Στο τελευταίο βίντεο, οι δυο απεσταλμένοι του protothema ανέβηκαν σε ύψωμα της πόλης - φάντασμα Σντεροτ (έχει εκκενωθεί εδώ και μέρες) και κατέγραψαν σε πραγματικό χρόνο τους βομβαρδισμούς των Ισραηλινών στη Γάζα.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σκουρλέτης πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκλόνισε η μητέρα της 40χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΘ: «Μη φεύγεις αγάπη μου, γύρνα σπίτι»

Κύκλωμα έφτιαχνε «μαϊμού» πίνακες γνωστών ζωγράφων και τους πουλούσε για αληθινούς - Λεία πάνω από 6 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης