ΗΠΑ: Φυλάκιση 10 ετών για 75χρονη πρώην δασκάλα που κακοποιούσε σεξουαλικά 14χρονο μαθητή στο υπόγειο του σχολείου

ΗΠΑ: Φυλάκιση 10 ετών για 75χρονη πρώην δασκάλα που κακοποιούσε σεξουαλικά 14χρονο μαθητή στο υπόγειο του σχολείου

Είχε εξαναγκάσει πολλές φορές το αγόρι να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της, τις ώρες λειτουργίας του σχολείου

wisconsin
Ποινή φυλάκισης 10 ετών επιβλήθηκε σε μια 75χρονη πρώην δασκάλα για την επαναλαμβανόμενη σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος ενός 14χρονου μαθητή, την περίοδο που η εκπαιδευτικός εργαζόταν σε χριστιανικό σχολείο στο Ουισκόνσιν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Αν Νέλσον-Κοχ βρέθηκε ένοχη τον περασμένο Αύγουστο για ασέλγεια εις βάρος του ανήλικου αγοριού το σχολικό έτος 2016-2017. Η εκπαιδευτικός, που την περίοδο των εγκλημάτων της ήταν 67 ετών, είχε εξαναγκάσει πολλές φορές το αγόρι να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της στο υπόγειο του ιδιωτικού σχολείου Tomah Baptist Academy.

Στη δίκη της βρέθηκε ένοχη για πάνω από 25 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της αποπλάνησης, της σεξουαλικής κακοποίησης, του εκφοβισμού και της επίδειξης γεννητικών οργάνων σε ανήλικο, ενώ μετά την αποφυλάκισή της θα βρίσκεται υπό επιτήρηση για 15 χρόνια, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστή.

Κατά την ανακοίνωση της ποινής της 75χρονης την περασμένη εβδομάδα, ο δικαστής Ρίτσαρντ Ράντκλιφ της κομητείας Μονρό τόνισε ότι η σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού είναι ένα από τα πιο σοβαρά εγκλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπο το ποινικό σύστημα. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Νέλσον-Κοχ «χρησιμοποίησε την εξουσία που της έδινε η θέση της για να ικανοποιήσει τις ορέξεις της, εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη που έτρεφε για εκείνη το θύμα».

Η γυναίκα, που είχε προσληφθεί στο χριστιανικό σχολείο ως βοηθός καθηγήτριας, είχε επανειλημμένα εξαναγκάσει το αγόρι σε σεξουαλικές πράξεις, όπως αποδείχτηκε στο δικαστήριο. Η αρρωστημένη δράση της αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2022 μετά από καταγγελία του θύματος στην αστυνομία.

«Πρόκειται για έναν απίστευτα γενναίο νεαρό άνδρα. Είπε την αλήθεια του, και οι ένορκοι τον άκουσαν. Δεν θα είχαμε αυτήν την απόφαση εάν δεν είχε σταθεί τόσο δυνατός», δήλωσε η βοηθός εισαγγελέα Σάρα Σκάιλς σε ανακοίνωση που εξέδωσε τον περασμένο Αύγουστο, μετά την καταδίκη της κατηγορουμένης.

Με πληροφορίες από Daily Mail, Law and Crime



Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα το κρίσιμο διάγγελμα του ηγέτη της Χεζμπολάχ - Φόβοι για γενίκευση της σύγκρουσης με το Ισραήλ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από σήμερα μέχρι την Κυριακή - Πού θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα

Η μάχη των τρολ, η σιωπή από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ανεβοκατέβασμα των αναρτήσεων από την «Νταλαούρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης