Συγκλονιστικές στιγμές στον αυτοκινητόδρομο για Τελ Αβίβ κατέγραψαν οι απεσταλμένοι του protothema.gr Φρίξος Δρακοντίδης και Πάνος Κουφαλέξης όταν νωρίς το βράδυ της Πέμπτης εκτοξεύθηκαν ξανά ρουκέτες από τη Χαμάς.
Αμέσως ενεργοποιήθηκε το Ιron Dome και οι οδηγοί που βρίσκονταν στον εθνικό δρόμο, όπως δείχνει το αποκαλυπτικό βίντεο, σταμάτησαν τα αυτοκίνητά τους, και ξάπλωσαν στην άσφαλτο, κοντά στη διαχωριστική νησίδα, για να γλιτώσουν από τα θραύσματα των ρουκετών που κατέρριψε η ισραηλινή αεράμυνα.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα