Πόλεμος στο Ισραήλ: Σε «ασφαλές» καταφύγιο βρισκόταν η οικογένεια του δημοσιογράφου του Al Jazeera που σκοτώθηκε στη Γάζα

Η οικογένεια του Αλ-Νταχντού εκτοπίστηκε στον προσφυγικό καταυλισμό Νουσεϊράτ που πίστευαν ότι θα ήταν ένα ασφαλές μέρος για να μείνουν

Το Al Jazeera αναφέρει ότι ο επικεφαλής του γραφείου του στη Γάζα, Γουαέλ Αλ-Νταχντού, έχασε τη σύζυγο, τον γιο και την κόρη του σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή.

Η έκρηξη έπληξε ένα σπίτι στον προσφυγικό καταυλισμό Νουσεϊράτ στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, όπου η οικογένεια του δημοσιογράφου βρισκόταν σε καταφύγιο μετά την εκτόπισή της, σύμφωνα με το Al Jazeera.



«Μέλη της οικογένειας του συναδέλφου μας Γουαέλ Αλ-Νταχντού, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου, του γιου και της κόρης του, σκοτώθηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό», έγραψε το Al Jazeera σε μήνυμα που έστειλε την Τετάρτη.



Ο παρουσιαστής του Al Jazeera Αμπντισαλάμ Φαρά ανακοίνωσε τους θανάτους στον αέρα, προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του.



Η οικογένεια του Αλ-Νταχντού εκτοπίστηκε στον προσφυγικό καταυλισμό Νουσεϊράτ που πίστευαν ότι θα ήταν ένα ασφαλές μέρος για να μείνουν, δήλωσε το γραφείο του Al Jazeera στη Ραμάλα.





Ειδήσεις σήμερα:

Συνάντηση του επικεφαλής της Χαμάς με τον Τούρκο ΥΠΕΞ - «Απαράδεκτες οι επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα»

Όλοι θα λογοδοτήσουν για την επίθεση της Χαμάς, ακόμη κι εγώ, λέει ο Νετανιάχου

Δημοσκόπηση GPO: Μόλις μία μονάδα πάνω από το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ, έπεσε στο 12,9% - Στο 36,6% η ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr