Αμπας για βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα: Αυτή η «ειδεχθής σφαγή» δεν μπορεί να γίνει ανεκτή

Αμπας για βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα: Αυτή η «ειδεχθής σφαγή» δεν μπορεί να γίνει ανεκτή

Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής τόνισε ότι το Ισραήλ παραβίασε όλες τις κόκκινες γραμμές - «Ψέματα» χαρακτηρίζει τις κατηγορίες του Ισραήλ ο Παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ

Mahmoud_Abbas
Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς δήλωσε σήμερα ότι ο βομβαρδισμός του νοσοκομείου Αλ Αχλί στη Γάζα ήταν «ειδεχθής σφαγή» που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή και πρόσθεσε πως πλέον θεωρεί ότι οι συνομιλίες για οτιδήποτε άλλο πέρα από τον τερματισμό του πολέμου είναι απαράδεκτες.

«Το Ισραήλ παραβίασε όλες τις κόκκινες γραμμές» και «δεν θα αφήσουμε ούτε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας διώξει από εκεί», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στη Λωρίδα της Γάζας.

Οι υγειονομικές αρχές στον παλαιστινιακό θύλακα, όπου κυβερνά η Χαμάς, ανέφεραν ότι το νοσοκομείο χτυπήθηκε από την ισραηλινή πολεμική αεροπορία. Ο στρατός του Ισραήλ έκανε λόγο για πλήγμα κατά λάθος από τον Παλαιστινιακό Ισλαμικό Τζιχάντ με ρουκέτες.

Ο Παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ χαρακτηρίζει τις κατηγορίες του στρατού του Ισραήλ «ψέματα»

Η οργάνωση Παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ χαρακτήρισε σήμερα «ψέματα» τις κατηγορίες του Ισραήλ, που της επέρριψε την ευθύνη για τον βομβαρδισμό νοσοκομείου στην πόλη της Γάζας χθες Τρίτη το βράδυ, με απολογισμό εκατοντάδες νεκρούς.

Κλείσιμο
«Όπως συνηθίζει, ο σιωνιστής εχθρός προσπαθεί, κατασκευάζοντας ψέματα, να απαλλαγεί από την ευθύνη του για τη βάρβαρη σφαγή που διέπραξε, βομβαρδίζοντας το νοσοκομείο, στρέφοντας το δάχτυλο προς τον Ισλαμικό Τζιχάντ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ισλαμιστικό κίνημα. «Διαβεβαιώνουμε ότι οι κατηγορίες αυτές είναι ψευδείς και ανυπόστατες», πρόσθεσε.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ειδήσεις σήμερα:

Αίας Μανθόπουλος: Η πολυτάραχη προσωπική ζωή του «ζεν πρεμιέ» που αναζητούσε απεγνωσμένα την αγάπη

Βραζιλία: Τερματοφύλακας έμεινε άνεργος από viral βίντεο, όπου «έφαγε» απίθανο γκολ - Έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και δικαιώθηκε!

Γέρακας: Απήγαγαν 23χρονο για 24 ώρες και ζήτησαν λύτρα €100.000 - Συνελήφθη ένας 36χρονος επτά μήνες μετά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης