Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε σήμερα στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου ότι η Ευρώπη στέκεται «στο πλευρό του Ισραήλ», το οποίο έχει «το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι στις «θηριωδίες που διαπράττει η Χαμάς».
«Η Χαμάς είναι η μόνη υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει. Οι ενέργειες της Χαμάς δεν έχουν καμία σχέση με τις νόμιμες φιλοδοξίες του παλαιστινιακού λαού. Αντίθετα, η φρίκη που εξαπέλυσε η Χαμάς προκαλεί μόνο περισσότερα βάσανα στους αθώους Παλαιστινίους», τόνισε η πρόεδρος της Κομισιόν από το Ισραήλ, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.
Δείτε βίντεο από τη συνάντηση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου:
Στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δημοσίευσε βίντεο από τη συνάντηση με τον Νετανιάχου και έγραψε: «Αυτή είναι η στιγμή της ενότητας. Αυτή είναι η στιγμή να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στον τρόμο. Και το Ισραήλ μπορεί να βασιστεί στην ΕΕ».
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.