Υποστράτηγος του ισραηλινού στρατού: «Η Χαμάς άνοιξε τις πύλες της Κολάσεως στη Γαζα»

Υποστράτηγος του ισραηλινού στρατού: «Η Χαμάς άνοιξε τις πύλες της Κολάσεως στη Γαζα»

«Η Χαμάς πήρε την απόφαση και η Χαμάς θα φέρει την ευθύνη και θα πληρώσει για τις πράξεις της» τονίζει ο υποστράτηγος Γκασάν Αλιάν

gaza_fire
Ο ανώτατος αξιωματούχος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων, υπεύθυνος για τις δραστηριότητες στα παλαιστινιακά εδάφη, ο υποστράτηγος Γκασάν Αλιάν, δήλωσε ότι η Χαμάς «άνοιξε τις πύλες της κόλασης» με την αιφνιδιαστική της επίθεση.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα The Times of Israel το μήνυμα του Αλιάν έχει ως εξής: «Θέλω να πω ένα πράγμα - η Χαμάς άνοιξε τις πύλες της κολάσεως στη Λωρίδα της Γάζας. Η Χαμάς πήρε την απόφαση και η Χαμάς θα φέρει την ευθύνη και θα πληρώσει για τις πράξεις της».

@frontline_shorts Israel declares war as Hamas Attacks “Hamas has opened the gates of hell into the Gaza Strip. Hamas made the decision and Hamas will bear the responsibility and pay for its deeds.” #israel #gaza #palestine #hamas #golanheights ♬ original sound - Frontline_Shorts

Κλείσιμο
Οι δηλώσεις του ανώτατου αξιωματικού του στρατού του Ισραήλ έρχονται ως συνέχεια των μεσημεριανών δηλώσεων του πρωθυπουργού Νετανιάχου ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «από σήμερα το πρωί, το κράτος του Ισραήλ βρίσκεται σε πόλεμο. Ο πρώτος μας στόχος είναι πρώτα απ' όλα να καθαρίσουμε την περιοχή από τις εχθρικές δυνάμεις που έχουν διεισδύσει και να αποκαταστήσουμε την ασφάλεια και την ειρήνη στους οικισμούς που δέχθηκαν επίθεση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο δεύτερος στόχος, ταυτόχρονα, είναι να απαιτήσουμε από τον εχθρό να πληρώσει ένα τεράστιο τίμημα για όσα έχει κάνει ως τώρα. Ο τρίτος στόχος είναι να οχυρωθούν άλλα πεδία, ώστε κανείς να μην τολμήσει και κάνει το λάθος να μπει σε αυτόν τον πόλεμο».




Ειδήσεις σήμερα

Εφορία: Πώς θα ενταχθείτε στη μόνη ρύθμιση οφειλών που είναι ενεργή

Τι θα γίνει με την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου - «Εμένα δεν θα με πάνε στην εκκλησία», έλεγε


Εισβολή από μαχητές της Χαμάς στο Ισραήλ, «είμαστε σε πόλεμο» λέει ο Νετανιάχου - Τουλάχιστον 20 οι νεκροί (βίντεο)


Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης