Φονικό τροχαίο στη Σαρδηνία: Ο Ινδός μεγιστάνας και η σταρ του Bollywood αμέσως μετά το τροχαίο - Φωτογραφία

Φονικό τροχαίο στη Σαρδηνία: Ο Ινδός μεγιστάνας και η σταρ του Bollywood αμέσως μετά το τροχαίο - Φωτογραφία

Λίγα λεπτά μετά την τραγωδία ο οδηγός της μπλε Lamborghini με την σταρ σύντροφό του κοιτούν το σημείο της σύγκρουσης - Ερευνάται για τυχόν ευθύνες ο μεγιστάνας

vikas-joshi-arthrou
Μια φωτογραφία που φέρεται να δείχνει τον Ινδό δισεκατομμυριούχο Βίκας Ομπερόι και τη σύζυγό του, τη διάσημη σταρ του Μπόλιγουντ Γκαγιάτρι Τζόσι, λίγη ώρα μετά το φονικό τροχαίο με τα supercars στη Σαρδηνία δημοσιεύει η Daily Mail.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, που επικαλείται το ινδικό NDTV, η γυναίκα που εμφανίζεται στη φωτογραφία να κάθεται στο οδόστρωμα, κοιτάζοντας την κατεστραμμένη Lamporghini (στην οποία φέρεται να επέβαινε ως συνοδηγός) είναι η 46χρονη Τζόσι, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει το 2004 στη δημοφιλή ταινία Swades. Όπως αναφέρει η Daily Mail, υπάρχουν αναφορές ότι το πρώην μοντέλο και ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα μετά το δυστύχημα, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε ένα ζευγάρι Ελβετών τουριστών.
sardegna


Στην ίδια φωτογραφία πιστεύεται ότι διακρίνεται και ο σύζυγός της, ο 54χρονος Βίκας Ομπερόι, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Ινδία που πιστεύεται ότι οδηγούσε το διαλυμένο μπλε supercar πριν καταλήξει σε αυτήν την κατάσταση. Πρόκειται για να τον άνδρα με τη σκούρα βερμούδα, που έχει τα χέρια στη μέση του και κοιτάζει προς τη μεριά της Lamborghini.

Με βάση το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, οι Αρχές της Σαρδηνίας έχουν ξεκινήσει έρευνα για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια περιήγησης με supercars στο νησί. Ειδικότερα, η έρευνα των εισαγγελέων του Κάλιαρι αφορά στο αδίκημα της διπλής ανθρωποκτονίας από αμέλεια, κάτι που σημαίνει ότι, εφόσον ασκηθεί δίωξη στον υπεύθυνο οδηγό και εν συνεχεία καταδικαστεί, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 7 ετών.

Kαρέ καρέ το σοκαριστικό δυστύχημα:



Υπενθυμίζεται ότι η Lamborgini που φέρεται να οδηγούσε ο μεγιστάνας των κτηματομεσιτικών και του κλάδου φιλοξενίας συγκρούστηκε με τη Ferrari στην οποία επέβαινε το ζευγάρι των Ελβετών τουριστών που τελικά έχασαν τη ζωή τους. Η σύγκρουση έγινε την ώρα που και τα δύο οχήματα επιχειρούσαν να προσπεράσουν ένα λευκό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο σε στενό δρόμο της νότιας Σαρδηνίας. Αποτέλεσμα του τρακαρίσματος ήταν να ανατραπεί το camper van αλλά και η κόκκινη Ferrari, η οποία βγήκε από τον δρόμο και τυλίχθηκε στις φλόγες, με τους ηλικιωμένους τουρίστρες να εγκλωβίζονται στο εσωτερικό της.

marcus_melissa_krautli
O Mάρκους και η Μελίσα Κράουτλι, θύματα της τραγωδίας
Κλείσιμο

Οι επιβάτες του camper van τραυματίστηκαν επίσης ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ενώ αρχικά υπήρχαν αναφορές ότι τραυματίστηκαν οι επιβάτες της Lamborghini, η Τζόσι (που πρωταγωνίστησε στο blockbuster Swades του Bollywood) δήλωσε σε ινδικό μέσο ότι εκείνη και ο σύζυγός της «είναι μια χαρά».

vickas-oberoi-accident-m

Ο Ομπερόι πιστεύεται ότι είναι ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στην Ινδία. Η περιουσία του περιλαμβάνει μια μεγάλη αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων αλλά και 7 κρουαζιερόπλοια. Ο μεγιστάνας είναι επίσης επικεφαλής της εταιρείας ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων Oberoi Realty, που κατασκευάζει και πουλά πολυτελείς κατοικίες στο Μουμπάι.

vikas_oberoi
O Bίκας Ομπερόι


Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, όλοι οι επιβάτες των supercar συμμετείχαν στην περιήγηση Sardinia Supercar Experience που είχε ως αφετηρία την Teulada και θα ολοκληρωνόταν με την άφιξη των συμμετεχόντων στην Olbia.

H περιήγηση διαρκεί αρκετές μέρες, κατά την οποία οι τουρίστες επισκέπτονται σημαντικές τοποθεσίες του νησιού οδηγώντας Ferrari και Lamborghini, ενώ περνούν τα βράδια τους σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Η εταιρεία που διοργανώνει τις ξεναγήσεις δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο event με το δικό τους αυτοκίνητο ή να νοικιάσουν ένα από τα πολυτελή οχήματά της, με το κόστος φυσικά να αυξάνεται κατά πολλές χιλιάδες ευρώ στη δεύτερη περίπτωση.



Ειδήσεις σήμερα:

Προσποιούνταν τον πλανόδιο πωλητή στο Σύνταγμα και ξάφριζε πολίτες - Το βίντεο που τον πρόδωσε

Πάνω από 22.000 tablet για τη μετάδοση των αυτοδιοικητικών εκλογών - Τι ώρα θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα


Στον Νορβηγό συγγραφέα και δραματουργό Γιον Φόσε το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2023


_______________________________________________________

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε 
LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης