ΗΠΑ: Κλαμένη στη φωτογραφία σύλληψης της Αφροαμερικανή influencer που... πανηγύριζε κατά τη λεηλασία καταστημάτων

ΗΠΑ: Κλαμένη στη φωτογραφία σύλληψης της Αφροαμερικανή influencer που... πανηγύριζε κατά τη λεηλασία καταστημάτων

Αφού αποφυλακίστηκε με εγγύηση, ζήτησε χρήματα από τους followers της για τα δικαστικά της έξοδα αλλά και για... να κάνει πεντικιούρ

meatb
Ελεύθερη αφέθηκε, αφού κατέβαλε 25.000 δολάρια ως εγγύηση, μια νεαρή Αφροαμερικανή influencer που συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Τρίτης, αφού έκανε livestream στο Instagram έξω από καταστήματα που λεηλατούνταν στη Φιλαδέλφεια, πανηγυρίζοντας και φωνάζοντας «Δωρεάν iPhones! Δωρεάν iPhones!».

Η Dayjia Blackwell, γνωστή με το παρατσούκλι «Meatball» συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης και εις βάρος της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή, συνωμοσία, παράνομη είσοδο, εγκληματική χρήση του διαδικτύου, κλεπταποδοχή και διατάραξη της τάξης.

«Αυτά συμβαίνουν ότι δεν μας φέρονται με δικαιοσύνη σε αυτήν τη πόλη» είπε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του livestream της η 21χρονη, η οποία νωρίτερα είχε προκαλέσει τους χιλιάδες followers της στην πλατφόρμα να παρακολουθήσουν τη βόλτα της στους δρόμους της Φιλαδέλφειας, κατά τη διάρκεια επίθεσης που δέχτηκαν καταστήματα της Apple, της αλυσίδας αθλητικών ειδών Footlocker και της καναδικής Lululemon.


Κλείσιμο


Αφού κατέγραψε το πλιάτσικο σε αρκετά καταστήματα, η «Meatball» πήγε σε μια κάβα απ' όπου καυχήθηκε ότι άρπαξε ένα μπουκάλι Hennessy. Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η αστυνομία συνέλαβε την 21χρονη μέσα στο αυτοκίνητο ενός φίλου της.

Στη φωτογραφία της σύλληψής της, η influencer εμφανίζεται με δάκρυα στα μάτια, μια εικόνα που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την χαρούμενη διάθεσή της λίγες ώρες πριν, όταν κατέγραφε τις λεηλασίες γελώντας, φωνάζοντας και ενθαρρύνοντας τον κόσμο να κατέβει στον δρόμο.

Η φωτογραφία αυτή δίχασε τα social media, με πολλούς σχολιαστές να υποστηρίζουν πως η νεαρή «τα θελε και τα παθε» και άλλους να την υποστηρίζουν λέγοντας ότι οι Αρχές εξάντλησαν την αυστηρότητά τους εις βάρος της, και ότι ουσιαστικά η ίδια απλώς κατέγραφε και δεν διέπραξε κάποιο σοβαρό αδίκημα.

Mετά από την αποφυλάκισή της πάντως, η «Meatball» ευχαρίστηκε όσους τη στήριξαν και ζήτησε την οικονομική ενίσχυση των followers της για τα έξοδα του δικηγόρου της αλλά και για να κάνει «ένα δώρο στον εαυτό της» όπως χαρακτηριστικά είπε, αναφέροντας πολλές φορές ότι χρειάζεται πεντικιούρ.





Η 21χρονη, που έμεινε μόνο μερικές ώρες στο κελί, είπε ότι η εμπειρία της σύλληψης ήταν τραυματική για εκείνη και ότι της έρχεται να κλάψει κάθε φορά που το σκέφτεται.

Η ίδια αναφέρει σε αναρτήσεις της ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια λάθος εικόνα για εκείνη και ότι έχει τρομάξει με όσα συνέβησαν. «Είμαι καλός άνθρωπος, είμαι επιχειρηματίας» τόνισε η influencer επιμένοντας ότι δεν είναι στον χαρακτήρα της να δημιουργεί φασαρίες.

Με πληροφορίες από Daily Mail, New York Post


Ειδήσεις σήμερα:

Στη «φάκα» κύκλωμα «πειρατών» συνδρομητικής τηλεόρασης με κέρδη 25 εκατ. ευρώ


Απόγνωση στον Βόλο μετά την κακοκαιρία: «Σε 20 ημέρες καταστραφήκαμε δύο φορές, δεν έχει μείνει τίποτα
όρθιο»


Κούγιας ξανά κατά Κασσελάκη: Μας θεωρεί μ...ες εμάς που κάναμε 32 μήνες στρατό και τα φτωχόπαιδα που υπηρετούν στην παραμεθόριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης