Ιράκ: Νέο βίντεο από την τραγωδία με τη φωτιά σε γάμο - Οι νεόνυμφοι γλίτωσαν γιατί κρύφτηκαν στην κουζίνα

Ιράκ: Νέο βίντεο από την τραγωδία με τη φωτιά σε γάμο - Οι νεόνυμφοι γλίτωσαν γιατί κρύφτηκαν στην κουζίνα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το ζευγάρι που νοσηλεύεται τραυματισμένο - 113 νεκροί ο τραγικός απολογισμός από τη φωτιά

gamos-fwtia-arthrou
Νέο βίντεο από την τραγωδία με τους 114 νεκρούς μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης στο Ιρακ ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο ξεκινά με πλάνα από το ζευγάρι των νεόνυμφων να χορεύει στην πίστα ενώ γύρω του ανάβουν πυροτεχνήματα χωρίς κανείς να γνωρίζει τι θα ακολουθούσε.

Στα επόμενα πλάνα, δε, αποτυπώνεται η κόλαση φωτιάς που προκλήθηκε όταν από τα πυροτεχνήματα έπιασε φωτιά το ταβάνι του χώρου στον οποίο διεξαγόταν η δεξίωση.

Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο


Σύμφωνα με την Daily Mail ο Χανεέν και η Ρεβάν, όπως είναι τα ονόματα των νεόνυμφων, γλίτωσαν από τη φωτιά καθώς πρόλαβαν να κρυφτούν μέσα στην κουζίνα.

Συγγενείς που τους επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονται τραυματισμένοι είπαν ότι το ζευγάρι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Από την πλευρά του ο πατέρας του γαμπρού δήλωσε στο CNN ότι για την τραγωδία θεωρεί υπεύθυνο τον ιδιοκτήτη του χώρου στον οποίο διεξήχθη η δεξίωση: «Κατηγορώ τον ιδιοκτήτη του χώρου για ό,τι συμβαίνει γιατί δεν υπήρχαν ούτε πυροσβεστήρες ούτε και άλλα μέτρα ασφαλείας»

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία με τους 113 νεκρούς και τους περισσότερους από 150 τραυματίες σημειώθηκε στην πόλη Καρακός, κόντα στη Μοσούλη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρίχνει γέφυρες ο Κασσελάκης μετά τα φίλια πυρά και τις δημοσκοπήσεις

«Το να πηγαίνεις σε εκκλησία ενώ είσαι σκ@@@υχος δεν σε κάνει καλό χριστιανό» - Η οργισμένη απάντηση της Τούνη γιατί η βάφτιση έγινε εκτός ναού

Νεκρός 55χρονος αναβάτης μηχανής μετά από τροχαίο στον Κηφισό - Δεν φορούσε κράνος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης