Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο αναβάτης της μηχανής που ανετράπη στο ύψος του Ρέντη περίπου στις 4 τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο άτυχος άνδρας ο οποίος ήταν 55 ετών, μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου δυστυχώς κατέληξε.
Η πρώτη εικόνα είναι ότι ο άτυχος αναβάτης έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο της μηχανής του και ότι δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 55χρονος δεν φορούσε κράνος.
Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.