ΗΠΑ: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο με μαθητές στη Νέα Υόρκη

ΗΠΑ: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο με μαθητές στη Νέα Υόρκη

Το λεωφορείο μετέφερε μαθητές από γυμνάσιο στο Λονγκ Άιλαντ προς μια εκδήλωση στην Πενσυλβάνια - Τα θύματα είναι δύο γυναίκες, μια 77χρονη και μια 43χρονη

ny-bus-crash
Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες, εκ των οποίων πέντε νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες Πέμπτη στη πολιτεία της Νέας Υόρκης. Τα θύματα είναι δύο γυναίκες, μια 77χρονη και μια 43χρονη.

Το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν μέλη της φιλαρμονικής ορχήστρας του λυκείου Φαρμινγκντέιλ, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα περίπου 15 μέτρων.

LIVE: Bus crash in New York after bus carrying high schoolers to camp rolls over | ABC News


Κλείσιμο
Breaking news: Bus crash in Orange County, NY


Το CNN προσθέτει ότι οι τραυματίες είναι 45, χωρίς να είναι σαφές σε τι κατάσταση βρίσκονται. Η αστυνομία της Πολιτείας έκανε λόγο για «πολλούς τραυματισμένους σοβαρά».

Θυγατρικό δίκτυο του NBC News μετέδωσε ότι τουλάχιστον 46 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι πέντε από τους οποίους είναι σε κρίσιμη κατάσταση, και ότι τα περισσότερα θύματα είναι ανήλικοι. Το ίδιο δίκτυο μετέδωσε ότι ο νεκρός ήταν ενήλικος.

Το λεωφορείο μετέφερε τα μέλη μουσικού συγκροτήματος γυμνασίου από το Φάρμινγκντεϊλ της Νέας Υόρκης, με προορισμό κατασκήνωση στην πόλη Γκρίλεϊ στην Πενσυλβάνια.

Βίντεο από το σημείο δείχνουν το λεωφορείο να έχει βγει από τον δρόμο και να είναι πεσμένο στο πλάι ανάμεσα σε δέντρα.

I-84 Deadly Bus Crash: Farmingdale high school students onboard | LiveNOW from FOX


Αξιωματούχοι στην κομητεία Όραντζ της Νέας Υόρκης ανέφεραν στο Facebook ότι πρόκειται για ανατροπή λεωφορείου την οποία περιέγραψαν ως ένα περιστατικό με πολλά θύματα, χωρίς να δώσουν λεπτομέρειες.

Το δυστύχημα συνέβη στον Διαπολιτειακό Αυτοκινητόδρομο 84, σε σημείο περίπου 120 χιλιόμετρα βόρεια από τη Νέα Υόρκη. Δεν υπάρχουν αναφορές για εμπλοκή άλλου οχήματος στο τροχαίο, ενώ στην περιοχή ο καιρός ήταν αίθριος.


Ειδήσεις σήμερα

Απεργία τέλος, ταλαιπωρία... δίχως τέλος: Παράνομες οι κινητοποιήσεις σε Μετρό και ΗΣΑΠ, αλλά οι συρμοί δεν φεύγουν

Αχτσιόγλου: Έχω σχέδιο να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και εγώ η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός - Έχει κενά ο λόγος του Κασσελάκη

Τη Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τις νέες ταυτότητες - Αναλυτικά η διαδικασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης