Η οργάνωση ακτιβιστών για το κλίμα «Τελευταία Γενιά» (Letzte Generation) έβαψε νωρίτερα σήμερα με πορτοκαλί χρώμα την Πύλη του Βρανδεμβούργου, το σημαντικότερο τοπόσημο του Βερολίνου. Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.
«Η Πύλη του Βρανδεμβούργου είναι το πιο διάσημο ορόσημο του Βερολίνου και, όπως κανένα άλλο μνημείο στη Γερμανία, αντιπροσωπεύει, μεγάλα, ελπιδοφόρα σημεία καμπής στην ιστορία. Σήμερα το λέμε ξεκάθαρα: Είμαστε εδώ, είμαστε περισσότεροι από ποτέ και θα τερματίσουμε τη διαμαρτυρία μας μόνο όταν ξεκινήσει η αλλαγή», δήλωσε η εκπρόσωπος της οργάνωσης Μάριον Φάμπιαν και διευκρίνισε ότι οι ακτιβιστές είχαν εξοπλιστεί με ειδικά σπρέι.
Η αστυνομία από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι στο σημείο βρίσκονταν δυνάμεις και έγιναν συλλήψεις.
Η «Τελευταία Γενιά» έγινε γνωστή όταν πριν από λίγους μήνες μέλη της άρχισαν να εμποδίζουν την κυκλοφορία σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, κολλώντας τις παλάμες τους στην άσφαλτο. Η δράση της οργάνωσης διερευνάται στο μεταξύ από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος, ενώ τη συμπεριφορά της έχουν καταδικάσει ακόμη και οι Πράσινοι.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.