ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κάμαλα Χάρις: Ο χιπ χοπ χορός της σε πάρτι του Λευκού Οίκου που «δίχασε» τα social media - Δείτε βίντεο

Κάμαλα Χάρις: Ο χιπ χοπ χορός της σε πάρτι του Λευκού Οίκου που «δίχασε» τα social media - Δείτε βίντεο

Ρεπουμπλικανός πολιτικός σχολιαστής χαρακτήρισε τις φιγούρες της «γιαγιαδίστικες» με πολλούς να σπεύδουν να την υπερασπιστούν

Κάμαλα Χάρις:Ο χιπ χοπ χορός της σε πάρτι του Λευκού Οίκου που «δίχασε» τα social media #shortsvideo
kamala_xaris
Η Κάμαλα Χάρις ξεφάντωσε για τα καλά σε πάρτι που διοργάνωσε ο Λευκός Οίκος για την 50 επέτειο της χιπ χοπ μουσικής, ωστόσο ο χορός της προκάλεσε μεικτές αντιδράσεις στα social media, με κάποιους να τη συγχαίρουν για τον αυθορμητισμό της και άλλους να αποκαλούν τις φιγούρες της «γιαγιαδίστικες».

Σύμφωνα με την Daily Mail, το event πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο και σε αυτό έδωσαν το παρών πρωτοπόροι και σταρ του συγκεκριμένου μουσικού είδους, που η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε ως «η απόλυτη μορφή Αμερικανικής τέχνης».

«Το χιπ χοπ επηρεάζει όλες τις πτυχές της αμερικανικής ποπ κουλτούρας, η κουλτούρα του χιπ χοπ είναι η αμερικανική κουλτούρα» είπε η 58χρονη αντιπρόεδρος στην εκδήλωση με καλεσμένους πρωτοπόρους και σταρ του συγκεκριμένου μουσικού είδους, όπως οι Common, Jeezy, MC Lyte και Roxanne Shante.



Αυτό που συζητήθηκε εκτενώς online πάντως δεν ήταν η ομιλία που εκφώνησε η Χάρις αλλά οι χορευτικές της κινήσεις υπό τον ήχο του κομματιού Vivrant Thing του Q-Tip, μια μεγάλη επιτυχία του 1999.

«Η Κάμαλα Χάρις με τις γιαγιαγίστικες φιγούρες της στο πάρτι για τα 50 χρόνια της χιπ χοπ», έγραψε στο X o Ρεπουμπλικανός πολιτικός σχολιαστής Άντονι Μπράιαν Λόγκαν.



Κλείσιμο
Αρκετοί σχολιαστές εμφανίστηκαν να συμφωνούν μαζί του, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «cringe» και «ντροπιαστικές» για τις φιγούρες της Αμερικανίδας αντιπροέδρου, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που θεώρησαν «άκομψο» τον χορό της λίγες εβδομάδες μετά τις φονικές πυρκαγιές στη Χαβάη με τους δεκάδες νεκρούς. «Χόρευε Κάμαλα ενώ οι κάτοικοι του Μάουι θρηνούν», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας σχολιαστής.



Υπήρξαν βέβαια και πολλοί στην πλατφόρμα που έσπευσαν να υπερασπιστούν την Χάρις, αποδίδοντας τα πικρόχολα σχόλια στον φανατισμό υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ. «Το 'χει» έγραψε ένας από τους φαν της Αμερικανίδας αντιπροέδρου, με έναν άλλον να σημειώνει ότι «χορεύει καλύτερο από οποιονδήποτε άλλον αντιπρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ».



«Χορεύει όπως ακριβώς και τα άτομα δίπλα της; Τι σας έχει πιάσει;» διερωτάται ένας τρίτος σχολιαστής.

Δείτε βίντεο: Κάμαλα Χάρις: Ο χιπ χοπ χορός της σε πάρτι του Λευκού Οίκου που «δίχασε» τα social media
Κάμαλα Χάρις:Ο χιπ χοπ χορός της σε πάρτι του Λευκού Οίκου που «δίχασε» τα social media #shortsvideo


Ειδήσεις σήμερα:

Προφυλακίστηκαν πλοίαρχος και ύπαρχος του Blue Horizon για τη δολοφονία του Αντώνη

Πώς οι έφηβοι έγιναν λάτρεις της ακριβής κατανάλωσης - Οι 10 μάρκες που έγιναν σύμβολα

Βίντεο: Σε 18 μέτρα ύψος έφτασαν τα νερά στην κοιλάδα των Τεμπών - Σχεδόν κάλυψαν την κρεμαστή γέφυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης