Τα τατουάζ των Ευρωπαίων γαλαζοαίματων: Η νέα τάση που υιοθετούν πριγκίπισσες αλλά και πρίγκιπες

Τα τατουάζ των Ευρωπαίων γαλαζοαίματων: Η νέα τάση που υιοθετούν πριγκίπισσες αλλά και πρίγκιπες

Δεν διστάζουν να τα δείξουν σε δημόσιες εμφανίσεις, ακόμα κι όταν φορούν επίσημο ένδυμα

prigkipises_tattoo_arthro
Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, όλο και περισσότερες πριγκίπισσες της γηραιάς ηπείρου κάνουν την επανάστασή τους «χτυπώντας» τατουάζ ενώ δεν διστάζουν να τα δείξουν σε δημόσιες εμφανίσεις, ακόμα κι όταν φορούν επίσημο ένδυμα: τουαλέτες με τιάρες.

Όπως αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα «Bild», η πριγκίπισσα Ευγενία της Μεγάλης Βρετανίας προσπαθεί διακριτικά πάντα στις δημόσιες εμφανίσεις της να τραβάει πίσω τα μαλλιά της έτσι ώστε να φαίνεται ένα μικρό τατουάζ πίσω από το αυτί της. Όσο παράξενο κι αν φαίνεται για ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της γηραιάς αλβιώνας, φαίνεται ότι πλέον η μόδα των τατουάζ δεν είναι κάτι καινούριο για τους Ευρωπαίους που στις φλέβες τους κυλάει γαλάζιο αίμα. Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ έχει «χτυπήσει» ένα μικρό κύκλο πίσω από το αριστερό αυτί της που είτε αναφέρεται στον γάμο της με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ είτε στη γέννηση του πρώτου της παιδιού, Αουγκούστ.
Η λαίδη Αμέλια Ουίνδσορ, εγγονή του δούκα του Κεντ και ανιψιά της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταιάνα, έχει πολλά τατουάζ: «Ένα δίπλα στο στήθος της, ένα σε κάθε καρπό του χεριού της και μια τίγρη στον ώμο της».
Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό, η επαναστάτρια του Οίκου των Μονεγάσκων, έχει χτυπήσει ουκ ολίγα τατουάζ , τα οποία δεν έχουν ενοχλήσει κανέναν. Η μικρή κόρη του πρίγκιπα Ρενιέ και της αείμνηστης πριγκίπισσας Γκρέις Κέλι έχει ένα λουλουδένιο βραχιόλι στον δεξί καρπό της, ένα στην πλάτη της και δύο δελφίνια στο πόδι της. Κι επειδή το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά, τα ίδια έκανε και μία από τις κόρες της, η Πολίν Ντουκριέ.

Η κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί έχει κάνει, όπως και η μητέρα της, ένα τατουάζ στον καρπό του χεριού της, μια μαργαρίτα που μοιάζει με το floral σχέδιο που έχει επιλέξει και η μητέρα της.

Η Σαρλότ Κασιράγκι, κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, λατρεύει το body art. Για το λόγο αυτόμ έχει κάνει ένα τατουάζ με ένα αστέρι στην κοιλιά της που το επιδεικνύει κάθε φορά που φοράει crop tops.

Η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας, προτού ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ, εργαζόταν ως μοντέλο και σταρ σε τηλεοπτικό ριάλιτι. Έχει αρκετά τατουάζ τα οποία όμως δεν δίστασε να αποκαλύψει ακόμη και την ημέρα του γάμου της. Στην πλάτη της έχει ένα ήλιο ενώ έχει μια πεταλούδα στην κοιλιά της και ένα μικρό τατουάζ στον αστράγαλό της.
Κλείσιμο
Εκτός από τις πριγκίπισσες, και ο πρίγκιπας Φρεντερίκ της Δανίας, διάδοχος του θρόνου, έχει αποκτήσει δύο τατουάζ. Έναν καρχαρία στη γάμπα του κι έναν στον ώμο του για να τιμήσει τη θητεία του στο ναυτικό της χώρας, όπως είχε κάνει και ο παππούς του, βασιλιάς Φρεντερίκ (από τον οποίο πήρε το όνομά του) που είχε επιλέξει δράκους και πουλιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Εγγραφές πρωτοετών: Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για τις αιτήσεις των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές

Από το ουράνιο τόξο και όχι την σημαία της ΛΟΑΤΚΙ+ τα χρώματα στο σχολείο στην Κόρινθο, λέει ο αρχιτέκτονας


Φωτιά στη Σταμάτα: Καλύτερη η εικόνα - Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης