Όλαφ Σολτς: Έγινε... «πειρατής» για να «κρύψει» το πρησμένο μάτι μετά το ατύχημα στο τζόκινγκ

Όλαφ Σολτς: Έγινε... «πειρατής» για να «κρύψει» το πρησμένο μάτι μετά το ατύχημα στο τζόκινγκ

Σοβαρά πρησμένο το δεξί μάτι του Γερμανού καγκελάριου μετά το ατύχημα στο τζόκινγκ, ωστόσο... δεν χάνει το χιούμορ του - «Ανυπομονώ να δω τα memes. Ευχαριστώ για τις καλές ευχές» έγραψε στο Twitter

scholz_peiratis
Ως... πειρατής εμφανίστηκε σήμερα ο Καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς για να διαβεβαιώσει τους συμπολίτες του ότι χαίρει άκρας υγείας, μετά τον τραυματισμό του, ενώ έκανε τζόκινγκ το Σάββατο.

Ο Σοσιαλδημοκράτης Καγκελάριος ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter μετά την πτώση του, ενώ αθλούνταν στις 2 Σεπτεμβρίου και υπέστη μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπό του.



Κλείσιμο
Εξαιτίας του τραυματισμού του, ακύρωσε τη χθεσινή προεκλογική του εκδήλωση στην Έσση. Ωστόσο, υπήρξε αναστάτωση στην ατμομηχανή της Ευρωζώνης για την κατάσταση της υγείας του. Για το λόγο αυτό, σήμερα το πρωί έκανε ανάρτηση στο Twitter, προκειμένου να καθησυχάσει τους Γερμανούς πολίτες για την κατάστασή του.

Η τούμπα που έφαγε το Σάββατο έγινε κατά τη διάρκεια άθλησης στον τόπο διαμονής του, στο Πότσδαμ.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild», επικαλούμενη κοντινό του πρόσωπο, έγραψε ότι το δεξί του μάτι είχε πρηστεί σοβαρά. Ωστόσο, ένας γιατρός που τον εξέτασε, δεν διαπίστωσε περαιτέρω τραύματα στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Όλαφ Σολτς σκόνταψε και έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο. Ο Καγκελάριος της Γερμανίας συνοδεύεται πάντα από σωματοφύλακες όταν κάνει τζόκινγκ, οι οποίοι κατάφεραν να τον βοηθήσουν γρήγορα.

Για να... ηρεμήσει τους συμπολίτες του για την κατάσταση της υγείας του, ο Γερμανός Καγκελάριος ανέβασε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, με μια φωτογραφία που θυμίζει «κάλυμμα πειρατών» στο δεξί του μάτι.

«Όποιος έχει τραύμα... Ανυπομονώ να δω τα memes. Ευχαριστώ για τις καλές ευχές, φαίνεται χειρότερο απ' ό,τι είναι!» έγραψε ο Σολτς στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιστρατεύοντας το χιούμορ για τον τραυματισμό του.


Ειδήσεις σήμερα:

Εγγραφές πρωτοετών: Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για τις αιτήσεις των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές

Από το ουράνιο τόξο και όχι την σημαία της ΛΟΑΤΚΙ+ τα χρώματα στο σχολείο στην Κόρινθο, λέει ο αρχιτέκτονας


Φωτιά στη Σταμάτα: Καλύτερη η εικόνα - Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης