Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος σε πρόσφατη ομιλία του, ασχολήθηκε με τον πόλεμο στην Ουκρανία ισχυριζόμενος ότι η Δύση έχει φοβηθεί από τα όπλα της Ρωσίας, αλλά αυτό που φοβούνται περισσότερο είναι το όπλο της Ορθοδοξίας.
Παρά τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου για την εκκλησία της Ουκρανίας, επιμένει να διαφοροποιείται αναγνωρίζοντας ως νόμιμο προκαθήμενο τον Μητροπολίτη Ονούφριο, που είχε τοποθετήσει το Πατριαρχείο Μόσχας.
Για τον Μητροπολίτη Μόρφου, ο Ουκρανός Πρόεδρος είναι σατανιστής που θέλει να κάνει τον Μοναστήρι της Λαύρας στο Κίεβο, τουριστική ατραξιόν.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.